Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:28

Karoleena mě by třeba zajímalo, jestli se fakt to očkování momentálně bere jako záruka, že se nenakazíš = jestli třeba naočkovaná zdravotní sestra tím pádem nebude muset nosit ten atombordel páč pak bych si spíš představovala že se o to poperou. pokud ne, tak v tom taky nevidím smysl

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:32

Kokoska 

No jo, lidi. Lidi dělaj to, co jim vrchnost povolí... to jest podle mě za to může především ta pakáž, co to tady vede. Přece kurnik šopa nemůžeš furt votvírat a zavírat, pomalu v týdenních intervalech podle toho jak se vyspíš - to je přece jasný, že to k ničemu dobrýmu nevede.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:34

Švagrová je naočkována mám velkou radost, hlavně za tchýni, neviděla ji x měsíců. V Rakousku teda, žije tam a pracuje jako sestřička. Za 3 týdny druhá dávka a může dojet, doposud to měli v práci zakázané.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:35
Reakce na andulka01:

Snad se tady nebudem lustrovat kvůli očkování, žene! I kancelářská síla může být klíčová pro provoz půlky špitálu, logistiky, bezpečnosti a pod, ne?

díky za tuhle elegantní reakci.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:52

mě asi fascinuje to, jak vytvářela média dojem, že zdravotníci z kovidárií netouží po ničem jiném na světě tak, jako po vakcíně (protože na rozdíl od všech těch antivax hlupáků přece vidí osobně následky), a teď mám dojem, že ji píchají někde málem i uklízečkám, aby se jim nezkazila.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:56

viktorka_od splavu já myslím, že ne, protože i od pfizeru se přece těch min. 5% lidí nakazí?

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:04

barbucha no a pak jsem si precetla ze tady brno milostive popustilo celych zavratnych 120 ampuli. Ty vole (pardon my french) ja chci emigrovat!!! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:08

rasaNori do Prahy?

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:09

999 viktorka_od splavu Jj, šlo mi o to, že to barbuse nepřeju

Offline barbucha blogger
36091 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:14

rasaNori 

Jako brněnskej špitál? Tak ale když si vemeš že je v ampuli 5 dávek (teda sorry Bureš, šest!), tak už to zní trochu líp... Samozřejmě by bylo úplně nejlepší, kdyby sem Pfizer nacpal rovnou deset miliónů dávek, ale asi to tak úplně najednou nejde

S chřipkovou vakcínou byl taky pěknej bordel mimochodem. A "za to jsme si mohli sami", protože byl loni malej zájem!

49434 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:30

barbucha tak hlavně i kdyby těch 10 mil měli pro nás skladem, tak co s tím, když to musí do mrazáku? by se to prostě zkazilo a vyhodilo, to fakt chceš rasaNori 

49434 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:31

notna no to si nemyslím samozřejmě, ale že v tom hledáš nějaký systém nebo nedejbože spravedlnost. zbytečně.

Online RoSa
10226 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:37
Reakce na barbucha:

když si vemeš že je v ampuli 5 dávek (teda sorry Bureš, šest!)

​šestá dávka zadarmo!!! tohle hokynářský know-how má z těch svejch výroben

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:40

barbucha jako titulek na idnes, ze babis zajistil ze misto 5 davek bude ampule na 6

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:43

barbucha Ale je to jako se vším, tenhle národ je prostě rozdělenej skoro přesně napůl... - viděla jsi film Sociální síť? Všichni jsme jimi řízeni a jejich cílem je přesně, co říkáš. Abychom byli rozděleni tak napůl. Poltika, očkování,..... cokoliv. 

Online RoSa
10226 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:47

a to kdyby ve Stralsundu věděli, že nedostali pětinásobek, ale šestinásobek dávky!!!

Offline Kammila
774 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:54

notna no to si nemyslím samozřejmě, ale že v tom hledáš nějaký systém nebo nedejbože spravedlnost. zbytečně.

​tak spravedlnost...známý pracuje v Praze (!!) jako lékař-letecký záchranář a o očkování si zatím může nechat zdát. Proto třeba mi dotaz přišel naprosto OK a po pravdě řečeno jsem byla překvapená již před pár dny když Barbucha psala že bude očkovaná. A fakt to není o tom, že bych jí to záviděla. Jen teda ve vrtulníku moc test neuděláš a nevíš,komu zachraňuješ život

49434 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:01

Kammila jenže život není spravedlivej a nějaký vládní nařízení.. eh. tomu snad nemůže nikdo věřit?!

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:56

Jiná Realita 

Možná, že zatím nedorazila tam, kde mají fakt nátřesk už podruhé za sebou. Co jsem četla na Twitteru, tak ve Zlíně na ní asi budou stát fronty..... Ono asi dkyby byl více medializovaný Simmarův příběh (doktor, 40let, sportovec co měl fakt těžký průběh ale naštěstí nemusel na ventilátor), tak by se možná ten zájem zvýšil i jinde........

49434 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 07:17