Karoleena mě by třeba zajímalo, jestli se fakt to očkování momentálně bere jako záruka, že se nenakazíš = jestli třeba naočkovaná zdravotní sestra tím pádem nebude muset nosit ten atombordel
páč pak bych si spíš představovala že se o to poperou. pokud ne, tak v tom taky nevidím smysl
Koronavirus
No jo, lidi. Lidi dělaj to, co jim vrchnost povolí... to jest podle mě za to může především ta pakáž, co to tady vede. Přece kurnik šopa nemůžeš furt votvírat a zavírat, pomalu v týdenních intervalech podle toho jak se vyspíš - to je přece jasný, že to k ničemu dobrýmu nevede.
Švagrová je naočkována
mám velkou radost, hlavně za tchýni, neviděla ji x měsíců. V Rakousku teda, žije tam a pracuje jako sestřička. Za 3 týdny druhá dávka a může dojet, doposud to měli v práci zakázané.
Snad se tady nebudem lustrovat kvůli očkování, žene! I kancelářská síla může být klíčová pro provoz půlky špitálu, logistiky, bezpečnosti a pod, ne?
díky za tuhle elegantní reakci.
mě asi fascinuje to, jak vytvářela média dojem, že zdravotníci z kovidárií netouží po ničem jiném na světě tak, jako po vakcíně (protože na rozdíl od všech těch antivax hlupáků přece vidí osobně následky), a teď mám dojem, že ji píchají někde málem i uklízečkám, aby se jim nezkazila.
viktorka_od splavu já myslím, že ne, protože i od pfizeru se přece těch min. 5% lidí nakazí?
barbucha no a pak jsem si precetla ze tady brno milostive popustilo celych zavratnych 120 ampuli. Ty vole (pardon my french) ja chci emigrovat!!!
rasaNori do Prahy?![]()
999 viktorka_od splavu Jj, šlo mi o to, že to barbuse nepřeju ![]()
Jako brněnskej špitál? Tak ale když si vemeš že je v ampuli 5 dávek (teda sorry Bureš, šest!), tak už to zní trochu líp... Samozřejmě by bylo úplně nejlepší, kdyby sem Pfizer nacpal rovnou deset miliónů dávek, ale asi to tak úplně najednou nejde ![]()
S chřipkovou vakcínou byl taky pěknej bordel mimochodem. A "za to jsme si mohli sami", protože byl loni malej zájem! ![]()
notna no to si nemyslím samozřejmě, ale že v tom hledáš nějaký systém nebo nedejbože spravedlnost. zbytečně.
když si vemeš že je v ampuli 5 dávek (teda sorry Bureš, šest!)
šestá dávka zadarmo!!! tohle hokynářský know-how má z těch svejch výroben
barbucha jako titulek na idnes, ze babis zajistil ze misto 5 davek bude ampule na 6![]()
barbucha Ale je to jako se vším, tenhle národ je prostě rozdělenej skoro přesně napůl... - viděla jsi film Sociální síť? Všichni jsme jimi řízeni a jejich cílem je přesně, co říkáš. Abychom byli rozděleni tak napůl. Poltika, očkování,..... cokoliv.
a to kdyby ve Stralsundu věděli, že nedostali pětinásobek, ale šestinásobek dávky!!! ![]()
notna no to si nemyslím samozřejmě, ale že v tom hledáš nějaký systém nebo nedejbože spravedlnost. zbytečně.
tak spravedlnost...známý pracuje v Praze (!!) jako lékař-letecký záchranář a o očkování si zatím může nechat zdát. Proto třeba mi dotaz přišel naprosto OK a po pravdě řečeno jsem byla překvapená již před pár dny když Barbucha psala že bude očkovaná. A fakt to není o tom, že bych jí to záviděla. Jen teda ve vrtulníku moc test neuděláš a nevíš,komu zachraňuješ život
Kammila jenže život není spravedlivej a nějaký vládní nařízení.. eh. tomu snad nemůže nikdo věřit?!
Možná, že zatím nedorazila tam, kde mají fakt nátřesk už podruhé za sebou. Co jsem četla na Twitteru, tak ve Zlíně na ní asi budou stát fronty..... Ono asi dkyby byl více medializovaný Simmarův příběh (doktor, 40let, sportovec co měl fakt těžký průběh ale naštěstí nemusel na ventilátor), tak by se možná ten zájem zvýšil i jinde........
neco k distribuci vakciny https://zahranicni.ihned.cz/c7-66863190-mprg0-ca59b5f28283084
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY