continuity když já neumím takové to vybírání "menšího" zla. zlo je prostě zlo.
Koronavirus
viktorka_od splavu no, snad se to povede!
711990 já myslím, že ti obvodaci jsou celkem zvyklí.
Blatný je už teda ztělesněné dobro.
jeste tam muzeme postavit koště a vyjde to nastejno.
continuity no když vyšlo najevo co ho tam tak přitáhlo.. pro nás brňáky je to celkem důležitý, my zas takový výběr mezi těmi špitály nemáme.
viktorka_od splavu aby se spojily špitály Bohunice a svatá Anna, ale brnaci to nechtěj. Nebo jo?
nika jo tak nějak.
Ten Blatný je tak servilní, jak kdyby se snažil odčinit ten svůj podpis na petici proti Babišovi ![]()
Dadoo ja myslim ze mu slibili neco moc lakaveho..
viktorka_od splavu nebo nasli neco moc skaredeho do jeho slozky.
Divit se asi nemam, ze?

Ehm...![]()

Potrefenáhusa no tak pardon, ale to je pekna pitomost, souvislost znaji i ctyricatnici, ti snad jeste ohrozeni nejsou.
Ale jako vtip dobry...![]()
Do ctyricitky mam jeste celkem daleko a odpoved znam taky:) No a hned si pripadam stare.
PotrefenáhusaSice k pláči, ale
.
Potrefenáhusa Jáj, moji teenageři jsou taky old and at risk...
Co jsem jim to jenom provedla?!?![]()
Koronavirovy dotaz pro spolutrpitele. Kdy jste se začaly cítit lepe? Od kterého dne? Prosím dodejte mi optimismu, že po osmi dnech můžu být ještě chcipak...
Od 26. ležím s domnělym nachlazením, pak ztráta čichu, 29. pozitivní test. Včera mi bylo líp, dneska krutá bolest hlavy (ne, neprehnala jsem oslavy). Už toho mám taky dost, válím se v posteli a nic se mnou není. Akorát kočka je z toho nadšená, povaluje se v peřinách se mnou.
Na karanténu si chci vzít HO, tak doufám, že od pondělí už budu provozuschopná, mám fůru práce.
Mha Takže jo, chcipak můžeš být i dyl. Moc držím palce ať to netrvá dlouho a jsi co nejdříve ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY