Můj táta je v nemocnici. Zatím tet na covid negativní, má plicní embolii a já se děsím toho, že si ten covid přinese z nemocnice
Nemohly by už tyhle jobovky konečně skončit?
Koronavirus
A666 drzim palce a přeju, ať je tatínek brzy v pořádku ![]()
A666 Držím palce, ať to dobře dopadne![]()
A666 Ať je tatínek brzo v pořádku
a snad ne všude nakazí pacitenty. Máma embolii plic před 16 lety zvládla, teď už jen kontrolují srážlivost krve, to bude dobré!
A666 Moc držím palce ![]()
A666drzim palce![]()
A666 držím palce ![]()
A666 preju at je to brzy dobre...![]()
A666
Na tebe se to taky valí, viď? :-( Neboj, to bude dobré, držím pěsti!!
A666
Na tebe se to taky valí, viď? :-( Neboj, to bude dobré, držím pěsti!!
Jo, vali, je to akorat mesic co umrel deda a ted tohle ![]()
Diky moc, i vsem ostatnim
, pomaha mi se tu vypsat, to omezeni kontaktu je v tomhle taky desive...... A mamka je na zhrouceni (te umreli v 2020 oba rodice s 4 mesicnim dostupem), takze te uz pridavat nemuzu....
A666 ach jo, drz se![]()
A666 taky drzim palce!
A666 drž se ![]()
A666 drzim palce ![]()
A666 Držím tatínkovi palce!![]()
Jak jsme se tady bavili od tom Beranovi, tak jsem narazila stanovisko sizyfa k té studii na isoprinosin, kterou prováděl v domovech důchodců. No shrnula bych to slovy: cesta do pekla...a tak dále.
A666 to je mi líto :( Strašná bezmoc. Držím palce, ať je tatínek v pořádku.
Děkuju moc všem za držení palcí, táta se drží, podle doktora to srdíčko zvládá, včera doktorka říkala, že ho stabilizovali..... teď budou hledat, kde se sraženina vzala.
Ale teda v jedné z velkých pražských nemocnic (VFN Karlovo náměstí) pro něj museli hledat místo na JIP a nakonec ho museli uložit na neurologickou - takže takhle na tom ty nemocnice jsou ![]()
A666 taky držím palce a věřím, že se z toho atinek rychle dostane![]()
tak jsme muze nakonec taky udodali a jako poslední z domácností je pozitivní, test vyšel dnes, driv neměli volno, příznaky má už skoro týden.. a ted můj dotaz.. jak moc byste se bály jít v pondělí do práce být na mem miste? jsem už vylecena, karanténa mi skončila 28.12. - takže bych to event mohla donést spíš na něčem sebou než abych to přenášela kapenkami. no asi si dám ještě týdne doma na HO, jak to tak po sobě čtu. jen prostě jsme tu společně zavřeni už od 18.12. a je to dlouhý noo. ale to dáme.. a pak aspoň už budeme moct v klidu vidat rodiče
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY