Mha treti tyden je kriticky-bud zlepseni nebo spital.
Koronavirus
Mha andulka01 drzim palec marodum, at je brzy lip... Jinak dcera (skoro 12) to zvladla rymou a teplotou 37,0 po dobu jednoho dne. Dnes kontrolni PCR a slaba pozitivita, zbytky viru po prodelani (11 den po priznacich), takze mame jistotu, ze antigen nelhal a ma prodelano. Shodly jsme se s matkama, ze takto "nasmrt nemocny" dite clovek normalne posle do skoly..
Ja to od ni nedostala, ani jsme se nijak extra neseparovaly (jo, nedojidala jsem po ni jidlo akorat).
viktorka_od splavu andulka01 Pavlena
Díky
Byla jsem teď na zahradě s Kan sbírat chřest, tak už na špitál ani nemyslim![]()
Ani na blázinec...
Mha sbírat chřest? Ty máš čerstvý chřest? Oooo
andulka01 Jen ve vlakne o zahradničení:)
Mha Ja přesně dneska. Coz je 15 den od prvních příznaků. Konečně ze mě spadla i únava a taková celková pripitomelost. Tak ještě ten čich a chuť.
Takže osmý den je asi normální nebýt ok. Držím palce.
Mha Už přečetla a pochopila, tak hezkou jarní urodicku :)
KoraPáni, patnáctý den...Ale kdyby byl pracovní den, tak bys zítra už šla do práce? Já mám teď právě pocit, že za těch 15 dni karantény do práce zvládnu tak akorát dojít a že to mám hodně blízko.
andulka01 Omlouvám se za popletení, byla to zkratka. Už se začínám těšit:)
Mha No asi šla. Teda když si představím co se tam nahromadilo, nejradši uz bych tam nesla nikdy ![]()
Uz tak dva dny zpátky jsem se cítila celkem fajn a dneska super. Doufam, ze už to vydrží. Ale můžu tě ujistit, ze osmý den jsem měla o vánocích a i usmazit řízky mě totálně odrovnalo. Neboj, bude lip.
Kora a jak dopadl salat pro maminku?
taky potvrzuju ten 15 den od prvních příznaků mi včera bylo konečně zase normálně, 8 den jsem ležela na hadru a byla ráda, že jsem ráda, takže je to ok, když ti není úplně ok
viktorka_od splavu mno, celej problém elegantně vyřešila moje extchyne, která se s mámou styka. Volaly si a ona jen tak mezi řečí, ze nam cukroví da jen mezi dveřma, neboť ja mam covida. A bylo. Máma to nějak přežila a salát samozřejmě nechtěla. ![]()
Kora
Promin, ale to je hrozne vtipny!!!
Kora Ale to je hezký, když pomoc přijde takhle úplně nečekaně![]()
Kora no vidis. A jeste ti maminka mela volat a vynadat, proc jsi ji nic nerekla, moje by to udelala
A jeste by pridala vycet lidi, kteri na to umreli, i kdyz se zdalo, ze uz je jim dobre.
Kokoska si piš, že volala a tech tragickejch scénářů co ji napadlo. Asi byla vyděšená, čemuz jsem chtěla předejít, ale snad už pochopila, že někteří I přežijí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY