AprilTwelve hele a vy co vás eviduje hygiena, po skončení karantény uz se nedělají kontrolní testy? Ja jdu na test teď, tak uvidím, počítám i s tím, že si můžu dát další HO.
Koronavirus
Kora nene, ty kontrolní testy zrušili už je to několik měsíců. lidi vycházeli z tech testu pozitivní i dlouho po nákaze a zůstávali příliš dlouho v karanténě. psalo se o tom, že po odeznění priznaku už člověk není nakažlivý. takže ukončení karantény je 3 dny od posledních příznaků. a řešíš to už se svým PL, ne s hygienou
Kora Ne. Karanténa končí po deseti dnech, pokud jsi poslední tři bez příznaků.
AprilTwelve já bych do práce normálně šla. asi bych kolegům nenosila domácí svačinky:-)
Sweet Potato AprilTwelve to asi uplne neni,protoze jsem prave stravila cely den na inventure s kolegyni,ktera kasle neskutecne,a uz je uschopnena.ta bude mit priznaky jeste tydny.
Jiná Realita no a byla s tím kašlem u lékaře?
Jiná Realita Možná chtěla uschopnit?
viktorka_od splavu Byla doma asi tri nebo ctyri tydny,takze asi musela,protoze by ji nemel kdo protahnout nemocenskou? Ja se ji tedy neptala.
viktorka_od splavu já jsem si to v sobě nakonec vyhodnotila tak, že radši ještě ten týden budu na HO. můžu, nicemu to nevadi, tak to ještě vydržím. prostě ta obava, že bych to do té práce donesla a někdo onemocněl.. fakt to radši vydržím. však ven můžu, tak dobrý. přijde mi, že jít s rouškou na rychlý nákup je i za tahle situace ok, ale jít si na 8 hodin sednout do kanclu s jinýma lidma, byť taky s rouškou, to už mi ok nepřipadá. na přenos přes nějaké povrchy moc nevěřím, ale pokoušet to nebudu
Jiná Realita Moje kamarádka pracuje ve zdravotnictví, doma byla taky asi tři týdny, po vyléčení ji dokonce doktor poslal na rtg plic, protože pořád hrozně kašlala, ale nic jí nenašli a nastoupila do práce (na LDN).
Tak jsem negativní, hurá do práce. ![]()
Garfie moje máma je přesvědčená, že C měla už v lednu. Měla měsíc hnusokašel, bylo jí mizerně a velmi unavená. U doktora byla a taky nic nenašel.
A pro pobavení, první reakce šéfa na mou karanténu a ztrátu čichu: "A kdo nám bude péct???"
Kora gratuluju ![]()
Kora Super ![]()
AprilTwelve hele a vy co vás eviduje hygiena, po skončení karantény uz se nedělají kontrolní testy? Ja jdu na test teď, tak uvidím, počítám i s tím, že si můžu dát další HO.
Já jsem po takzvaný karanténě (resp. prodloužený dovolený protože jsem nesměla do práce) na test musela. Ale to bylo v září... Ovšem celkem nechápu, proč ty testy nedělají naprosto každýmu doteď, pokud byl z důvodu koronáče doma.
barbucha Tipla bych, že je nedělají proto, že nestíhají.
Dítě bylo dneska negativní, můžem v pondělí do práce
Karanténu po svátcích bychom asi všichni nepřežili ![]()
Čekám na výsledek testu od dětí. Jestli budou pozitivní, budou pekelně naštvané. Naposledy byly venku loni:)
Jiná Realita Garfie ja si ani nemyslim ze by po te dobe byl clovek nakazlivy, spis ze plice ma jen jedny a pokud "hrozne kasle" tak by se mel asi lecit, byt doma v teple a tak
barbucha u muže v práci mají test pro návrat do práce povinný. Pokud nechtějí, můžou být na ho (to můžou všichni i bez c+). Akorát nevím, jak dlouho mají být doma, pokud by odmítli;)
Kora skvělý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY