ale pokud by nebyli naockovani,to by museli sportovci prijet o 14 dnu driv!?
Koronavirus
Jiná Realita no oni běžně jezdí o dřív, zejména pokud je tam velký časový rozdíl. Třeba bydlí o kus dál, ne přímo v místě soutěže, ale ve stejném nebo podobném časovém pásmu.
Jiná Realita Ja si myslim, ze prijet driv, aby se vymarodili, pokud by nekde neco lapli cestou je pro ne asi ten nejmensi problem. Stejne driv jezdi, obzvlast pokud je tam zmena casu nebo klimatu.
Karja tady se popisuje, jak tři tejdny po covidu člověk sotva doleze k lednici a ty bys je hnala hnedka na olympiadu!
Potrefenáhusa :-D :-D Sport je krutej no!
Tak tos mi udelala radost, netusila jsem, ze Kanada toho naobjednala tolik, snad to klapne!
Potrefenáhusa No presne ![]()
A666 mne je cinanu trochu lito,prijde mi,ze to tam prohloubi velkeho bratra.
Jo, s tím naprosto souhlasím
A666 Myslíš, že Čína netají počty nemocných? K čemu potom ty přísné lockdowny-i při tak mírném nárůstu? Jako je možné, že jsou po jaru vyděšení, ale i tak....no každopádně je lituju taky moc. :-(
Mimochodem, Japonsko je podobně izolované, na jaře se na půl roku uzavřelo i pro rezidenty! To bylo dost peklo, znám holku, co uvízla na Slovensku u rodičů a děti, manžela a práci měla v Japonsku. Pro rezidenty otevřeli v září a od října nebo listopadu začali dávat pracovní a studijní víza, je to ale dlouhý proces (a momentálně zastavený). O povinnosti testu před odletem a znovu po příletu + dvoutýdenní karanténě už jsem psala. Ta Asie je hodně přísná.
Garfie tak kazdopadne, cina je jen opatrna a pri dvou nakazenych otestuje 800 tis.mesto..? A dalsi uzavre? Neverim jim ani dobry den... ![]()
Pavlena
No přesně!! Jídlo a pití domů rozváží armáda....kvůli desítce nakažených!!
Garfie nevím proč, ale vzpomněla jsem si na Etzlera, jak mluvil o Číně a asi sedí jeho "Čínu mám rád, ale opovrhuji komunisty" - to si myslím mluví za vše.
Liesel Jo, to je výstižný!
horse_66 vakcín je málo a dost jich nebude.
To je něco příšernýho.
No, tak vzhledem k ceně nebude asi nakonec pro spoustu lidí jiná možnost, než si vakcínu sehnat a zakoupit někde v zahraničí... soukromě.
Já když jsem to pomyslela, tak mi taky přijde, že to není nic špatného. Kdyby tam k těm proskolenym laikům byl vždy nějaký zdravotník jako pojistka pro nepredvidane pripady, tak vlastně proč ne. Píchání můžou natrénovat, to není nic složitého a aspoň to pak snad zvládnou rychleji.
No nevim. Musíš to umět taky připravit, natáhnout... a píchnout tak, aby dotyčnýmu neupadla ruka. Já bych do toho nešla teda.
U nás se už dělaj manévry, kde budou další očkovací prostory, koho všeho tam vyšlou atd., naposled zazněla výzva i nezdravotníkům, aby se přihlásili ku pomoci. Vono je s tím i docela dost votravný administrativy (pokud v tom nechceš mít bordel). Profi sestra zvládne tak 35 kousků denně, když je na celej ten komplet úkon sama... tak s nějakou pomocí by se to dalo vytáhnout na 50
Cílem je 300 naočkovanejch denně - jestli bude dost vakcíny ovšem ![]()
barbucha té administrativní zátěže jsem si všimla i v tom plánu jihočeského kraje. V jednom očkovacím týmu byli, myslím, čtyři sestry, jeden doktor a asi deset administrativních pracovníků.
barbucha Tak asi kdyby k sobě každá sestřička měla administrativního dobrovolníka, to by mohlo fungovat. Když budou vakcíny. Když bude podpora. Když v tom nebude tak strašnej bordel jako to vypadá že bude.... achjo.
Možná se pletu, ale přijde mi, že kombinace dvou různých vakcín se v testování před jejich uvedení na trh nejspíš moc nezkoušela, takže o té její poslední větě mám docela pochybnosti, přijde mi to jako hrátky s ohněm a bála bych se toho docela dost. Ale na druhou stranu nejsem odborník, třeba to je opravdu lepší než nic
Do toho bych nešla ani za zlatý prase.
barbucha Tak asi kdyby k sobě každá sestřička měla administrativního dobrovolníka, to by mohlo fungovat. Když budou vakcíny. Když bude podpora. Když v tom nebude tak strašnej bordel jako to vypadá že bude.... achjo.
Kdyby byly v prdeli ryby... No nic, já už se předdomluvila s bossovou sestřičkou, že bych jí případně přišla pomoct. Škoda jen, že očkovali i v neděli
a plánuje se samozřejmě až do večera...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY