Liesel No, po něm to hezky přeložil a shrnul Stach.
Blatný tedy mj prohlašuje, že očkovaný nemůže nakazit sebe ani nikoho.
Liesel No, po něm to hezky přeložil a shrnul Stach.
Blatný tedy mj prohlašuje, že očkovaný nemůže nakazit sebe ani nikoho.
Sweet Potato a neočkovaná sama sebe nakazit můžu? ![]()
bram To je moje zkratka, pardon. Jen prostě dost smetl všechny pochyby o 100% účinnosti očkování.
Sweet Potato v poho, mně to jen přišlo vtipný a vůbec bych se už nedivila, kdyby to tak řekl. To je podobný jako Babiš s těma zachráněnejma mrtvejma :)
razorblade zidi, zednari a co iluminati? Ti už byli? To je mé oblíbené trio.
Sweet Potato mě tedy překvapilo, jak rázně to smetl ze stolu a nepřipustil nic jinýho
Magráta tak kdyz pripustis, ze ockovanej se muze nakazit, byt prenasecem a nakazit jineho, tek je blizko k otazce, na co je teda vubec cela vakcinace. Jestli to pripadne nakazeni od ockovaneho zpusobi lehky nebo tezsi prubeh nemoci, nemuze nikdo vedet, kdyz se ockuje chvilku. A co by potom znamenalo to % ucinnosti vakciny?
Kokoska myslim ze ockovani se 100% ucinnosti neexistuje... jako ja to chapu jako nejakou zkratku, jenze.. lhat se nema
Prosim vas, kdy jit nejlepe na test na IgG protilatky po prodelane viroze? Nekde pisou nejdrive po tydnu, jinde neuvadeji nic....Je mozne otestovat i deti? Nic moc se mi k tomu nepovedlo dohledat. Dekuju!
Karlicka deti nelze. my na tom byli tak 3 tydny po, myslim, driv bych nechodila, myslim obecne se udava 3-6
viktorka_od splavu prosim te, kde jsi to vycetla? Ja tak utrzkovite toto taky slysela, ale ted to nemuzu nijde najit....
Karlicka nevím, jestli ještě běží ta studie ZPMV, v jejích pokynech to bylo popsáno. Je možnost otestovat si i jiné typy těch protilátek (IgM a IgA myslím), stojí to víc, ale odhalí to i probíhající infekci nebo infekci nedávno prodělanou.
Evaeva ja mam jinou pojistovnu a chtela bych jen IgG. Tak jestli jsou to podminky te studie, nebo jestli je to obecně platne?
Boze jak vysvetlit tchyni, ze ji zadny nanorespirator nepomuze, kdyz i blbou rousku nosi 3 dny a furt ji sundava, odklada a nandava.
Ted objevila samosterilizacni
bram To je moje zkratka, pardon. Jen prostě dost smetl všechny pochyby o 100% účinnosti očkování.
tak to je ale na demisi.
chápu, že nechce umocňovat pochybnosti o vakcíně v národě, kde pochybuje skoro každý, ale lhaním se to nedělá.
ani pfizer neprohašuje, že je jeho vakcína 100%.
jinak se mi čím dál méně přestává líbit, jak se čím dál více podsouvá předpoklad, že na běžné životní činnosti buď očkování, nebo test.
ne na cestování, pokud mi mexiko nebo rusko zakáže vstup, nemám s tím problém. ale třeba na návštěvu kina. když pominu fakt, že je to diskriminace, pokud pro mě stát nemá vakcínu, a chce mi něco umožnit jen na jejím základě (nebo na základě testu, který si sama zaplatím), tak jde hlavně o to, že by mě měl lustrovat nějaký uvaděč nebo hospodský. wth už.
Jiná Realita tak tohle se mi nelíbí taky, a už jsem dostala tady za to na pr...
, a skoro víc se mi nelíbí i než být sama lustrovana lidi jako pracovnice v kultuře lustrovat..
TVL to je fakt komedie razorblade
Prosim, je pravda ze v CZ naockovali zatim cca 400 lidi nebo tak nejak? Jde mi to blbe dohledat. Tady zatim 24,5 k lidi, pry do konce unora 150k. Kdy to bude vic mezi lidi (zatim domovy a zdravotnici) se uvidi teprve. Docela me desi ten curbes v Cesku, bylo by fajn vedet, ze blizka rodina nebo kamaradi budou mit tu moznost, je to naprd delat si starosti z daleka.
0zero7 asi tak ...Data o ockovanibordel nad bordel ![]()
Jiná Realita toto je zatiaľ.asi dosť teoretická debata, udajne sa do polovice budúceho roka nestihne preockovat viac ako 30% eu populácie (keďže vakcíny sa distribuuje rovnomerne do všetkých členských stagov), takže snáď nemôžu uplatňovať takéto postupy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.