barbucha A datumnarození to nechce? To se teda divim!
Viď
Ale pššš!! Co neni, může bejt!
barbucha A datumnarození to nechce? To se teda divim!
Viď
Ale pššš!! Co neni, může bejt!
moora já furt žasnu, valíme se do maléru a oni přemýšlejí, jak to otevřít?! ![]()
continuity maji na strankach ze vsichni kdo prijedou na kampus musi mit test a delaji to na miste, PCR, negativni dostanou mejl, pozitivnim zavola nejakej specialni tym
continuity cca 50 tis lidi!
Jak vidím Havlíčka a slyším kompenzace, otvírá se mi kudla v kapse. Nám dorazily teprve kompenzace za říjen. Jako může se pak někdo divit, že lidi jsou celý divý po tom, aby se otevřelo hlava nehlava? To prostě není o tom, že už maj na Netflixu všechno zkouknutý a roupama nevěděj co by. Pro hodně, hodně lidí už je to existenciální záležitost.
MP Meri mame nedorazili jeste vubec
MP Meri mame nedorazili jeste vubec
Takovejch příběhů je bohužel spousta a on stejně furt bude do televize vykládat, jak uvolňují další a další peníze a jak je podnikatele dostanou obratem, v řádu několika dnů ... to mě fakt nadzvedává ze židle.
MP Meri ja uz litam tady! Jak Saxana tvl
MP Meri jenomže Havlíček má bojovat za rychle a slusne kompenzace a ne za otevírání. Navíc ta sekyra sla na všelijaké blbosti, na tu podporu jenom asi půlka. Na Twitteru to rozebírala Horská.
Já třeba pořád nechápu, jaký mělo smysl to snížení daní. Mohlo to jít celé na kompenzace a ekonomice by to pomohlo 100% víc.
Muhehe

Sweet Potato no to snad už ani není možné, ale co se divim. aerolinky jsou na tom stejně. Nikdo jim nic nezakázal, můžou klidně létat, takže jedine nejaký příspěvek na mzdy v rámci kurzarbeitu se jich týká.
Sweet Potato tohle mi prijde fakt zoufaly, zvlast, kdyz v takovym oboru pracujiu oba zivitele, hypoteka included ![]()
jako zivot neni spravedlivej a jednoho muze smest zcela nespravedlive / nezaslouzene leccos, ale takovahle formulace si fakt rika o nejakou dalsi defenestraci
continuity No právě, Havlíček má hlavně přiznat, že to absolutně nestíhají administrovat. Přetáhl si na to cca 100 lidí z jiných resortů, ale to je prostě zoufale málo. Já vím, co tahle práce obnáší, těch lidí by na to potřebovali minimálně třikrát, možná čytřikrát tolik, aby to šlapalo tak, jak se furt kasá. Škoda, že v tomhle oboru nefunguje nějaký dobrovolničení, mě úplně svrběj prsty, jak bych jim tam šla nejradši pomoct
Místo toho v práci celý dny šoupu miliardy po tabulce sem a tam, ovšem miliardy, za který se budou stavět chodníky a křižovatky přinejlepším v roce 2024 a dál. Zažívám velkou frustraci ![]()
Fakt bych si moc přála, aby to bylo vymyšlený. Ale slyšela jsem už toho tolik, že by mne nepřekvapulo vůbec nic. Podnikatel má mít přece vatu...
Jj, děkuji. Saturaci kyslíkem mamka měla jenom 78%. A protože v nemocnici není volné místo a potřebují postele, tak se mamky ptali jestli by se třeba nemohla postarat rodina, a nebo ji odvezou do LDN. No smutné tohle. Takže se nám se štěstím podařilo zajistit v půjčovně kompenzačních pomůcek oxygenerátor...a protože je situace čím dál horší, tak ji propustí z nemocnice už asi rovnou zítra...děs tohle...
33lejaby to mi je moc líto.
S takovou saturaci by patřila uložit na JIP a ne na LDN.
tak to držím palce! To táta na tom byl ve srovnání úplně v pohodě, při příjmu saturace 92% a po dni na kyslíku zpět na 98%.........
Posílám sílu a ať je mamince co nejlépe
. Tohle je děsná doba......
Šerý na Twitteru vykládá, že očkování nepomůže a cílem je viru se nadobro zbavit. Když se ho ptají proč a jak se teda zbavit, tak milostivě vysvětlí, že na vědecké disputace na Twitteru není prostor a on na to navíc nemá čas. ![]()
33lejaby hrozný... ať je brzo lépe! a nebylo by výhodnější než nájem koupit si nějaký repasovaný?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.