Koronavirus
A666 K tomu je vypovídající jeden koment pod: "A ti mrtví umírají naschvál, aby vám zmršili statistiky. Vy jste takoví svině zkurvený!"
Hlavně s tou druhou větou se stotožňuji. A radši už to zase nečtu, nebo dostanu infarkt a nikdo mi nepomůže, protože nemocnice jsou plné bezpříznakových.
jestli to nebude jeden z kvalifikačních předpokladů té fce - Ludvík taky neuměl počítat, snad ani trojčlenku ![]()
na technetu je tento článek o tom, jak hygiena nestíhá trasovat, ale přitom si tam současně stěžují, že lidi nehlásí kontakty.
k čemu by bylo, kdyby lidi hlásili víc kontaktů, když hygiena nestíhá trasovat ani těch pár nahlášených? ![]()
u nás ve firmě se náhlasil kdekdo, a neozvali se skoro nikomu, a pokud ano, tak to řešili naprosto nepochopitelnými způsoby, kdy v jednom případě nechali všechny v práci, a v druhém úplně stejném případě zavřeli skoro i pratetu z druhého kolene, která dotyčnému ten den telefonovala.
několikrát nám bylo i oznámeno, že hygiena bude volat, protože to řekla dotčenému pracovníkovi, ale ani po několika dnech čekání, kdy jsem nosila mobil i do postele skoro (nahlásili moje číslo) jsem se nedočkala ničeho.
tohle házení viny na lidi, když hrubě selhává stát, že chucpe.
No, hezky pěkně. Přišla další dávka a očkujou jak vzteklí... přičemž kolem to padá jak mouchy = za chvíli nebude koho očkovat
Jenom u nás lehli tři doktůrci s koronáčem, žádnej jenom styk... a teď tetina, s kterou občas jezdím společně domů (naposled včera
) odešla předčasně anžto jí nějak nebylo dvakrát!
Vypadá to, že na vlastní kůži vyzkouším spolehlivost tý vakcíny asi.
twitter schwarzenberg ![]()
Babiš od rána zuří. Chce stejnou 3D animaci očkovacího centra, jakou předvedl Jihočeský kraj. Ministr Blatný už hodinu zápasí s igráčkem a Lego Star Wars.
barbucha máš se chránit až do druhý dávky, to ti neřekli? hele a byli už očkovaný ti, co lehli?
barbucha hele, k nam dalsi davka nedorazila, takze koho ockovat by bylo, ale neni cim. Udelame vymennej obchod?
tak "můj" covid, kterej se měl teď znovu otvírat, se neotevře. Doktoři jsou nemocný a sestry nejsou vůbec. Oba covidy, co máme, jsou plný, na interně, kde se provizorně nacházím, je taky plno. Navíc se tam, jak je všude plno, začli míchat negativní a ne úplně negativní, což je pěkně na hovno. ![]()
Táta už je naočkovaný (špitální doktor, +65), děti teď pozorujou, jestli dědečkovi neroste druhý hlava. Když už to došlo až k nám, tak snad už budou vakciny pro zdravotnický personál všude.
OliveOyl no, tak to je dost v haji
drzte se!
Táta je doma! Já jsem tak ráda
Tímto děkuji všem za přání a speciálně Fiction za odborný náhled ![]()
Tady jeste jeden vyborny rozhovor s prof. Helem, nakolik se prekryva s tim drive doporucenym v DVTV nevim, ten jsem nestihla poslechnout cely.
A666 no tak to je super! :)
A666 no tak to je super! :)
Díky. Samozřejmě normálně by si ho tam nechali možná o trochu déle, teď potřebují lůžka. Ale zněl vážně dobře a já myslím,ž e mu pomůže být doma ![]()
A666 super, fajn, že máš dobře zprávy.
A666 Super!! :-)
A666 no ještě měl možná táta štěstí v neštěstí.

Jo, tak jsme si říkali. A jak jsem psala, to lůžko potřebovali pro jiného člověka..... Teď si jen držet palce, aby vše probíhalo jak má a nezjsitilo se, že si přinesl z nemocnice covid.....
I ta sanitka byla u nich 1.1. do 15. minut...... teď to bude horší a horší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY