continuity No![]()
Ale pak zas napsal, že očkovaní budou mít lehký průběh, což odlehčí nemocnicím. Je pravda, že i to by pomohlo.
continuity No![]()
Ale pak zas napsal, že očkovaní budou mít lehký průběh, což odlehčí nemocnicím. Je pravda, že i to by pomohlo.
Se obávám, že teprve teď poznáme, zač je covidu loket.
Jako dalo se to čekat (resp. příčetnější osoby to očekávaly) - že po krátkým radostným uvolnění to půjde rovnou čarou do prdele... ale až takovej sešup?! Očkování je hezká věc, ale když se ho nebude moct zúčastnit - v dohledný době - půl národa, tak se konečný řešení akorát řádně oddálí... to chceš ![]()
Ono to v tuhle chvíli není až tak zásadní, jestli repasovaný, důležité je že máme vůbec nějaký. Byli jsme rozhodnutí i nějaký koupit, protože bez kyslíku se nemůže vrátit domů, a nechtěli jsme aby znovu zažila ten pocit že se dusí. Nemáme moc času, mamka má k té embolii i 4 měsíce diagnostikovanou rakovinu plic.
Prostě mám teď hodně smutné a těžké období. Táta před 6 lety umřel na rakovinu plic v mém náručí, byla jsem s ním do posledního dechu. Teď má rakovinu plic mamka, a ráda bych ji dopřála totéž, je to to poslední co pro ni můžu udelat.
33lejaby Drz se! Posilam ti taky![]()
33lejaby Alespoň
.
33lejaby žádná slova útěchy nepomůžou, tak hodně síly ![]()
To je hrozně smutný! Přeju hodně síly ![]()
33lejaby hodne sil
33lejaby to je mi moc líto ![]()
Děkuji všem. Nikomu bych nepřála co jsem zažila, noci na matraci u jeho postele, noční krmeni když se zrovna vzbudil, sténání otce bolestí ještě 2 hodiny pred smrtí a instrukce že kdyby prisli předsmrtné krece tak mu mam dat cipek aby ten odchod byl klidnejsi... A porad to mluvime o osobe která je ti velmi blízká, a pritom se nemůžeš zhroutit, protože zhrouceni jsou uz vsichni kolem...
Dekuji vsem za podpiru budu ještě potrebivat hodne sily
33lejaby ![]()
![]()
drž se
Hrozný, drž se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.