Tak nic, no. Buď je vakcína škodlivá, nevyzkoušená a s čipem vod Gatese, nebo jí je nedostatek nebo ti ji schválně zaměněj. Tak je to. A všichni tady umřeme!
Koronavirus
Sweet Potato Já s těmi úřady nemám moc zkušeností, ale musím říct, že teda teď jsem v pokušení odpustit jim půlku nájmu, protože když jsem viděla, jaký štos papírů tam ta moje nájemnice nosí, pokaždé jde k někomu jinému, každá úřednice po ní něco jiného chce, no já bych se tam rozbrečela a raději bydlela pod mostem, fakt.
barbucha Můj kolega teda říká: "všichni tady chcípnem" Jako pravdu má, né že né, ale nemusel by to pořád zmiňovat.
Kan
muj clovek!
no takze...

![]()
Kan ty okna jsou boží, jela jsem městským vlakem v Kolumbii ![]()
![]()
viktorka_od splavu
hustý
barbucha to si nepamatuju, tak daleko má paměť nesahá, ale pamatuju si, že jsem nechápala lidi, kteří nosí roušku i na zahradě, a že od začátku patřím k té části rebelů, kteří si nenechávali nákup na balkoně, nechodili nakupovat v rukavicích a v autě nenosili roušku. a chodili ven. a jezdili po republice.
asi jsi nepochopila, co jsem tím chtěla říct.
že by mě zajímalo, jestli ještě existujou lidi, kteří všechno dodržují do puntíku, včetně totálně uhozených výmyslů, ti, kteří od začátku všem okolo ukazovali svoji ctnostnou poslušnost novému řádu, protože "je to na pár týdnů, a kdo to nevydrží, je nezodpovědný sobec". ono už to delší dobu pár týdnů není a ještě docela dlouho dobu to asi vydrží, tak by mě zajímalo, jestli pořád desinfikují nákupy, jestli vážně od jara nenavštívili rodinu ve vedlejší vesnici, volný čas tráví maximálně procházkou kolem paneláku a pak honem do bezpečí, na vánoce seděli doma a louskali ořechy, u kadeřníka byli jen v létě...no prostě jestli je ta zopovědnost a altruismus už trochu nepřešly, po těch pár týdnech.
byla to reakce na viktorku, která psala, že už to prostě dost dlouhé, a není to těch pár týdnů.
v mém okolí už to skoro vzdali de facto všichni, až na jednu výjimku, a i ta hodně polevila.
prostě po skoro roce zjistili, že se to tak dlouho nedá vydržet.
Nakupy nedesinfikuju, ale rodina tu byla naposledy v cervenci, my v CR nebyli. S prateli jsme se osobne videli v zari, na rehasportu v rijnu. u kadernice jsem nebyla pres rok
A ano, chodime se projit do dochazkove vzdalenosti (nemame auto) a vanoce jsme defacto zrusili.......
Hele nekteri z nas tohle dodrzuji, neb jim nic jineho nezbyva ![]()
P.S. pro me je to utlradlouhy s tim, cim vsim jsme si prosli.
viktorka_od splavu Sakryš, my ten barák v Sudetech neměli prodávat.
#Možná to někomu udělá radost, ale já už od jara chodím sem www.window-swap.com některý okna jsou strašně zajímavý, na mobilu to tak nevyzní, nechávám si to na noťas. Si tak v duchu vždycky říkám, co je krásnejch míst na světě a že je dobře, když má někdo na zahradě clívie, palmy, hamaku a do všeho toho cvrdliká ptáček. Nebo okna z Ukrajiny, pohled na zasněžené borovice.
Ok, koukam jak snezi v minesote a u toho je tam kocka :D
A666 kocku jsem taky videla, taky psa v Moskvě ![]()
viktorka_od splavu výbornej. Narazila jsem ale na jeden mnohem, mnohem drsnější. Značně váhám, jestli se o to veřejně dělit ![]()
marieu Ano, my to ustojime a ostatní potlapkame![]()
Je to z fb mého kamaráda, člena pražské židovské obce... původní příspěvek byl důvodem k banu. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY