Myslíš, že je Německo a spol poslalo do Háje tak to musí nějak zaobalit ("ty hrozny jsou stejně určitě kyselé!")?
Koronavirus
marieu Ten je dobře černej ![]()
A666 ani je pry nepožádali, kdyby je Němci poslali kam slunce nesvítí, tak by se to provalilo. Já bych tomu i rozuměla,ceska vláda to řeší jak banda bezmozku a oni omezí vlastní obyvatelstvo, aby mohli pomáhat sousedům.
continuity do smrti nepochopím, jak mu to může za to stát- myslím tu "službu" Babišovi a spol.. pořád nedokážu věřit, že to po tom průšvihu na podzim dokázali posunout ještě dál.
a jestli jsi myslela kolektivní vinu u Němců a její dozvuky dodnes, tak taky souhlasím. Stejně tak jako se dá souhlasit s Kokoska
Mha takovou zkušenost bude mít nakonec bohužel každý a ano, z největší části zbytečně.
Ignis černější jsem namouduši nikdy neslyšela.
prosím tě, může být normální, že je kvůli té embolii ještě dodatečně zvýšená teplota až horečka? tátovi začla šplhat až k 38, volali do nemocnice a ti jim řekli, že mu má praktička předepsat antibiotika. taks e utěšuju, že je to snad tím, že mu je nedali domů...... A že kdyby tam měli nějaký covid případ, tak by ho poslali na testy - fakt doufám ![]()
Tak Blatný dnes na TK vysvětlil, že jsme na tom zrovnatelne s Evropou a rozhodne lépe než Německo.
Docházejí mi smajli.
Ještě jsi zapomněla několikrát důrazně zopakovat, že jsme Babišistán. Totiž Česká republika.
#Možná to někomu udělá radost, ale já už od jara chodím sem www.window-swap.com některý okna jsou strašně zajímavý, na mobilu to tak nevyzní, nechávám si to na noťas. Si tak v duchu vždycky říkám, co je krásnejch míst na světě a že je dobře, když má někdo na zahradě clívie, palmy, hamaku a do všeho toho cvrdliká ptáček. Nebo okna z Ukrajiny, pohled na zasněžené borovice.
To je super, posilam vsem kolegum, uzasny, diky moc!!! A muzem pridat vyhledy!
JInak teda uz si jen rikam, at proboha nikdo z mych blizkych nepotrebuje nemocnici.
A kvuli Covidu budu od blizke doby delat jinou praci, protoze mame malo lidi a jiny priority nez za normalniho provozu. Ha. Pocitam tak 9 mesicu to pofrci takhle minimalne.
marieu To je ten nejvic cernej vtip, se kterym jsem se kdy setkala!
Karja já taky! A taky mi trvalo, než jsem si dovolila se mu zasmát. A stejně z něj mám někde vzadu zježeno...
Garfie My ted pronajimame cizincum a to je furt neco, taky me to za ne kolikrat I mrzi, kdyz si jede pro jeden papir, to si na cizineckem ofoti a on nam to veze zpatky....Ted je ta pani tehotna, tak snad nezacne i socialka.
marieu Ja se prave vubec nesmeju a zaroven ale nemuzu rict, ze je spatnej. Proste je to ten nejvic zvlastni vtip, proste covidovej;-)
A666 Tak teplota v přímé souvislosti jaksi odloženě po embolii mi nepřipadá pravděpodobná. Máš-li strach o covid, ať praktik napíše žádanku na stěr. No, ty stěry a covid... první, co mě napadlo, když jsi tehdy psala, bylo, zda tatínek nemá embolii v souvislosti s covid pozitivitou (embolie často bývá, covid je protrombogenní) , to jsi psala, že ne. No, opakovaně máme pacienty, kde se ze stěru nosohltanu virus nedetekoval, nakonec až po intubaci z aspirátu z průdušnice a dokonce průkaz až z Národní referenční laboratoře. Někdy dokonce jen vysoká hladina protilátek. A z nemocnice by si mohl přinést i nějakou bakterii... takže rozvaha o nasazení ATB je na místě...
Zvaž o jak vysoké teploty jde, jak ho ničí - vnímá je nebo zjištěno jen kontrolou teploty.
Já vždycky úplně s hrůzou a zatajeným dechem čekám, jakou další naprostou nehoráznost pan ministr zdravotnictví vytáhne. A zatím zpravidla dalece překoná moje očekávání. Tím dnešním chválením, jak jsme mnohem lepší než Němci i všichni ostatní a nikoho nepotřebujeme, předchozím nápadem, že v dané situaci bude vůbec nejrozumnější otevřít školy, mudrováním, že předvánočním rozvolněním se nám možná pokles pozitivních testů trochu zpomalí...
Utěšuju se myšlenkou, že nemůže být tak blbý. Ve skutečnosti je až ďábelsky rafinovaný. On přece podepsal tu petici za odstoupení Babiše a nestalo se... vůbec, vůbec nic. Tak to uchopí jinak. Obětuje se. Rozloží to zevnitř! S jakoukoli přijatelností téhle vlády bude jednou provždy konec! ![]()
A666 Tak teplota v přímé souvislosti jaksi odloženě po embolii mi nepřipadá pravděpodobná. Máš-li strach o covid, ať praktik napíše žádanku na stěr. No, ty stěry a covid... první, co mě napadlo, když jsi tehdy psala, bylo, zda tatínek nemá embolii v souvislosti s covid pozitivitou (embolie často bývá, covid je protrombogenní) , to jsi psala, že ne. No, opakovaně máme pacienty, kde se ze stěru nosohltanu virus nedetekoval, nakonec až po intubaci z aspirátu z průdušnice a dokonce průkaz až z Národní referenční laboratoře. Někdy dokonce jen vysoká hladina protilátek. A z nemocnice by si mohl přinést i nějakou bakterii... takže rozvaha o nasazení ATB je na místě...
Zvaž o jak vysoké teploty jde, jak ho ničí - vnímá je nebo zjištěno jen kontrolou teploty.
Díky. ne, že by mě to teda uklidnilo... No prý to teprve dneska vystoupalo nad 38, tak uvidíme.... Jinak jo, stejnou obavu jsem měla, když jsem o té embolii poprvé slyšela, on měl táta 38 taky asi 3 dny před ní, ale jak říkám, bylo to negativní a nevím, nakolik je reálný, že tehdy měl covid a teď se to už zase zvedlo a mezitím ok ![]()
Je to těžký, naši ani nepřemýšlí, že by to mohl být covid a kdykoliv vyslovím podezření, tak to zamítnou
No asi uvidím, jak se to bude vyvíjet........ A budu doufat, že jde jen o nějakou donesenou infekci nebo že třeba na něj něco sedlo předtím a teď se o rozjelo....
Jinak tohle je teda drsné:
A666 No já vím, že tě to moc neuklidní, no je to těžké takhle na dálku. Určitě by byly zajímavé i jiné odběry - leukocyty + diferenciální rozpočet, CRP, prokalcitonin,... ale třeba i vyšetření moči. Z hlediska covidu a jeho závažnosti je na 1. místě ta pneumonie, to by bylo jistě spojeno s kašlem, dušností, atd...
A666 Mozna, ze uz to tu zaznelo, ale prislo se u taty na zdroj te embolizace? Mel nebo ma zilni trombozu?
Tak podle Babiše ve včerejším čau lidi by mohli očkovat taky v lékárnách, zubaři, pediatři a tak. Čekám, až zapojí veterináře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY