Jiná Realita Takove lidi neznam, v realu v mem okoli se spis polevuje i v tom narizenem. Rousky venku nikdo, svarak u stanku, setkavani pratel venku nebo i uvnitr...nehodnotim, neco taky porusuju a rousku venku nenosim nikdy. S rodinou se normane potkavame uz dlouho. Tata ted v tydnu dostane vakcinu (je nenadsen, ale ja jsem rada, on si porad mysli, ze mu je dvacet), kdyz uz to covid oddeleni "ridi". Ale podle me se vetsina lidi proste nakazi doma ci v praci, pri intenzivnim kontaktu...infikovany nakup je dost na vode
.
Koronavirus
Kan to je bozi, díky!!!!
Kan heleeeee, ja potrebuju pracovat! :D Moc se mi libilo jedno misto na Havaji a pak srnky za oknem v zasnezeny Minnesote. :)
Tip pro někoho, kdo chce zabavit děti /a možná i sebe/ a má radši Prahu než svahy plný lidí - https://www.rychlesipy.org/. Ale možná už to tady proběhlo, buď jsem to minula nebo už si nepamatuju. Uličky pořád dost prázdné, svařák potkat lze, což sice není povolené, ale "já a svařák" mi připadá jako epidemiologicky dost neškodná aktivita
A ta oblast, kterou se prochází, úplně nejvíc začátek za Anežským klášterem, Haštal atd.![]()
razorblade Mně by stačila Kréta, kde je teď prý 26st., beee.
A kukaj.sk znáte?
Milion veverek, bocianov, ptactva a hor. Jo a někdy ryby, když rozmrznou.
Jiná Realita já takové lidi, o kterých píšeš, neznám a ani z žádných diskuzí si nikoho takového nevybavuju.
Kan no to je super :)) Já jsem teď měla ve Veroně okno i s kočkou :)
Emerald Tak zase můžeš být ráda, že se razorblade práskla tady, jinak byste se o tom možná ani nedozvěděli, muž zřejmě jako razor kontakt vytrasovaný nebude? :-)
Jinak já dnes strávila ráno hodinu na sociálce s podnájemnicí, která potřebuje vyřídit nějaké přídavky a nedokázala mi přetlumočit, co přesně potřebuje ode mě. Ve frontě asi padesát lidí, namačkaných jeden na druhém, o nějakých rozestupech nemůže být řeč, my zůstali raději na chodbě. K tomu asi čtyři matky s kočárkem a malými dětmi...jako byla jsem dost v šoku.
Potrefenáhusa razorblade bram To jsem moc ráda, že se okna líbí, mám z toho vždycky dobrý pocit, jak krásný mají někteří lidi výhledy.
Garfie vytrasovany nebude nikdo, pani z hygieny byla takova dost rezignovana, ze kdyz jsem ji popsala opatreni v praci, tak se zaradovala, ze to bude v poho a zadny jmena po mne nechtela. ani nejak nemela tendenci se mnou patrat po tom, kde jsem se mohla nakazit, protoze "ted se to da chytit vsude a nedopatrame se". ja jsem ji jako jedinou okolí ohrozujici zalezitost z moji strany uvedla, ze jsem v patek jela autobusem z phy, ale pani suverenne: predpokladam, ze tam jste vsichni meli rousky, takze to je povazovano jako nerizikovy kontakt... tak doufejme, ze na chlapikovi na sedadle pres ulicku, kterej mel celou cestu rousku pod nosem, toho ze me moc neulpelo. :D
jina, ty fronty na urade jsou dany tim skvelym rozhodnutim nasi vlady, ze v coklovi v patym stupni maji mit jen omezeny oteviraci hodiny asi jeden nebo dva dny v tydnu... aby se tam mohli vsichni, co potrebujou neco osobne vyridit, pekne nahromadit.![]()
razorblade No je mi to právě jasný :-)
Já z toho úřadu byla dost zaskočená, prý to tam tak vypadá pořád
Hlavně, že všude mají cedule, jak tam mají lidi chodit jen v nejnutnějších případech....ale otevřeno mají 2x týdně.
bram koček je tam hodně!!!
Kulveit k Beranovi. Už nevím s kým jsme to řady řešili.
Je pravda, že když začal vykládat o tom, jak PES vyráběli neumetelove, tak jsem ho přestala brát vážně.
Garfie Ono se těm lidem bohužel moc nejde divit. Ten či onen příspěvek pro ně často opravdu nutný je. Sociálka na dálku moc uživatelsky přítulná není. A často nafasují úplně nesmyslné papíry, se kterými pak běhají jak slepička od studánky k švadlence.
Kan Tyjo, okamžitě potřebuju bydlet u michigenského jezera! A jinak děkuju za tip.
Sweet Potato Však já se jim nedivím, sama jsem tam s paní šla, protože už ji 5x poslali pryč a pořád nepochopila, co po ní přesně chtějí (a teda musím říct, že se nedivím, protože i já jsem měla potíž, jak se v těch dávkách vůbec neorientuju...). Jen bych čekala, že se nějak postará úřad-naopak třeba pracovní dobu rozšíří, nebo je budou brát vysloveně na nějaké časovky, nevím, asi čirá naivita. Na chodbě bylo asi 30 židlí, jedna vedle druhé-plné lidí + dalších několik postávalo kolem. Dalších asi deset lidí zůstalo jako my raději venku v hale....
Garfie Hrozný. Zas a znova například žasnu, když různí lidé v jedné situaci z jedné adresy a z jednoho úřadu nosí na jeden příspěvek různé dokumenty.
Jiná Realita no presne.. barbuse se to nestane, ale pokud nekoho naockuje obvodak a pristi mesic mu dovezou jinou vakcinu tak jako co?
Obvoďák snad ví, kolik lidí a čím má rozvočkovanejch... čili pokud to neni úplnej debil (nebo se ještě nezbláznil z podobnejch vděčnejch pacientů
), měl by na to pamatovat. Ale to musíš vědět ty, k jakýmu chodíš...
barbucha obvodak urcite ovlivni co mu dodaji? kdyz si zjevne delaji vrtuli i ze spitalu? neverim. proste kdyz dalsi varka nebude k mani, tezko s tim co nadela, a uz se vidim jak si shanim sama vakcinu, haha
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY