Koronavirus
A666 ja si nemuzu pomoct ale toto ordinovani na dalku mi hranici se zanedbanim pece.. a skoro bych se vsadila ze bude mit na svedomi nemalo tech horsich koncu z poslednich tydnu a mesicu. ja nejsem zdravotnik a toto jsem PL odmitla, ja chapu ze to mas hrozne tezke takzo na dalku a drzim palce.. neni nekdo kdo by rodicum v tomto pomohl? vytelefonoval, odvezl?
Bracha se snazi, ale to vis no......
Jako doktorka to pojala ve smyslu, ze to je lepsi pro tatu enchodit, takze to je pak tezke
oni jsou hlavne schopni cehokoliv, ale porad maji takovou tu bezmeznou duveru v doktory..... ja mam pocit, ze asi nezbyde nez pockat, co udelaji ty ATB a uvidime....
Tak Blatný dnes na TK vysvětlil, že jsme na tom zrovnatelne s Evropou a rozhodne lépe než Německo.
Docházejí mi smajli.
Tak určitě.
https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
Já si o něm nikdy nemyslela nic dobrýho a teď můžu říct jen jedno: vypadá jako hajzl, chová se jako hajzl... je to hajzl.
Dneska dcera volala, že je další naočkovaný ze skupiny "projdu se pražskou nemocnici, když jim zrovna zbyly nějaké vakcíny" - má tam nějaké směny na dohodu jako pomocná síla/sestra, těsně před poslední státnicí z medicíny.
Škandál! ![]()
Abych to ještě víc rozmázla, třeba někomu ta žilka už konečně praskne... dneska u nás oficiálně k "zápisu" vyzvali i administrativu.
Jednak děláme všichni pod jednou střechou, a pak taky z původně plánovanýho počtu přišla pouze půlka lidí...
Kdopak se tady zajímal o to, kdo bude pracovat v těch Letňanech?
Proč by tam pracovali - dyk ta Potěmkinova vesnice už svýmu účelu posloužila!
@A666 hele mozna zkuste trochu zatlacit....tchanuv obvodak ho ted(minulej tejden) po navratu z nemocnice odmitl prevzit do pece, ze prej to v ty zprave z nemocnice je napsany jen tak....takze jsme narychhlo shaneli jinyho, kterej by ho osetril a napsal leky a tak. Hrozny.
Jako fakt mi připadá, že ti obvodaci už to přehánějí. Já mám super doktorku, ale rok jsem ji nevidela, neslyšela, očkovala me už jenom sestra a co jsem řešila telefonicky, tak jenom se sestrou.
Když mluvím se Slovenskem, tam si nakoupili respiratory a normálně fungují. Musí vyšetřit i pacienta s podezřením na covid, natož nějakého chudáka po embolii.
@A666 hele mozna zkuste trochu zatlacit....tchanuv obvodak ho ted(minulej tejden) po navratu z nemocnice odmitl prevzit do pece, ze prej to v ty zprave z nemocnice je napsany jen tak....takze jsme narychhlo shaneli jinyho, kterej by ho osetril a napsal leky a tak. Hrozny.
ona ho prevzala, ty ATB mu napsala na popud nemocnice. Ale envidi duvod v tom ho honit do ordinace
Nemyslim,z e by se ona bala, je to pomerne mlada zenska, tak 30-40
barbucha To je ještě horší tunel, než jsem myslela. :-( Že si Sehnal pronajímá mj. od státu, aby stát mohl hodně zaplatit za to, co je jeho... Nářez.
A666 Nechci tě teda vyvádět z omylu, ale moje obvodní je taky mladá ženská kolem 30 a strká lidem žádanky pod dveřma. A aby nedejbože něco nechytla, tak se ještě předtím celá oblíkne. Potom nám v práci doktor, který slouží na záchrance říká, kolik vozí zanedbaných případů mimo covidu.
A666 jasné, že se to zdůvodnit nějak da. Akorat před rokem by ho normálně vyšetřila, minimálně poslechnout a CRP by to chtelo. Existuje i návštěvní služba.
Renusatko to mi pripomina moji dr, tu jsem nevidela skoro rok ( od zacatku covidu, protoze covid a opatreni), vsechno je podle ni zanedbatelne. A kdyz tam uz fakt nabehnu, tak je ironicka, ze s timto tam lezu, kdyz covid. Je ji okolo 40.
Ale co cekat od Dr, u ktere kdyz jsem se informovala na ockovani proti nestovicim pro manzela, pro ktere me vicemene dotlacila pediatricka, kdyz jsem se zminila, ze je nemel, tak se mi vysmala, ze je mel. Ja argumentovala, ze nemel ale ji to nezajimalo. No kdyz je svagr dostal, tak ho odmitla osetrit a vzit do ordinace, aby se nenakazila a dala mu tekuty pudr po sestricce.
Manzela naockovala ta pediatricka na vakcinu jakoze pro dceru
A666 no ja souhlasim s rencou, kdyz mi pl vykladala ze ja prece musim poznat, jestli manzel potrebuje hospitalizaci nebo ne, tak jsem ji odpovedela ze to ani nahodou. pred rokem by mu na telefon atb v zivote nikdo nedal...
viktorka_od splavu ja nepozanm ani suchy kasel od drazdiveho, proto detem sirupy nedavam nebo jen ten, co je na oboje. U dr je to vzdycky trapas, jednou jsem to odhadla a pak dcera zakaslala a bylo to to druhe.
viktorka_od splavu O poznání nutnosti hospitalizace mám teď otřesnou čestvou historku, kolegyni mojí kamarádky teď v noci zemřel doma muž na covid, je to zdravotní sestra, muž měl středně těžký průběh, léčil se doma. Zdravej padesátník. Ani profík to nemusí odhadnout, natož my amatéři.
A666 no tohle taky neni zadnej starik, ale proste odmita vidat pacienty, taky chtel psat vsecko na dalku. Pocitam, ze tatinka stejne nekdo doveze primo pred vchod ordinace, tak jakypak honeni?
Garfie to je strasny
Garfie teď psala nějaká sestra na Twitteru, že v deset paní se smichem posvacila, ve dvanáct začla bych dychavicna a ve 13 už mrtvá. ![]()
Garfie To je strašné. U nás v budově takhle zemřel jedné sestřičce též manžel na covid. 33 let, stihla ho odvézt do nemocnice, ale stejně pozdě. Měl nějakou srdeční vadu, ale neptala jsem se jestli to věděl nebo ne
. Zase naopak kolegyně si sanitku volala a řekli ji, že to je v pořádku a není to tak strašné, jak to vypadá. Takže neodhadneš to ani u sebe.
711990 Je to strašný. Další její kolegyně má muže už týden na přístrojích, taky bezproblémový padesátník. continuity
Jinak teda ta paní od zemřelého je jen jeho prítelkyně, žije s ním a patnáctiletou dcerou asi šest let v jeho domě, takže dospělé děti už jí řekly, že počítají, že se co nejdřív vystěhuje...aby se nám tady ta témata hezky propojila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY