Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:41

Renusatko No já bych to neodhadla vůbec, když už tak spíš k horšímu, protože jsem typický "to je dobrý" salámista, co si těsně nad hrobem vezme půlku paralenu...jak píše Candance o tom kašli, to jsem přesně já!

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:45

Garfie

Tak já propojim ještě to další a to průpovídkou, že karmu si každý zasiera sám. 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:48

Garfie já taky, se zlomeninou klíčku u dítěte jsme se dostavili do nemocnice třetí den. Docela mě pobavilo, že ji na ty pohotovosti vzali přednostně. 

A muž je ještě horší. My umrem doma v posteli. 

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:51

Vcera byl manžel v  kanclu pro nějaké papíry u kolegyně, o které jsme se dneska ráno dověděli, že měla v sobotu!!! pozitivní test. Papíry jsem tu včera různě povalovala, plastová pouzdra s obsahem rozebírala, kam co patří. V sobotu jdem na test.

Jako vědět od soboty, že jsem pozitivní, a jít s tím v pondělí do práce...

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:54

continuity Však to je nejlepší smrt!!!

Offline Candance
5635 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:56

Kokoska on byl s ni? a neni to trestne?

Online barbucha blogger
36076 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 14:57

Garfie Renusatko continuity 

Právě jste mě utvrdily v tom, že vůbec nebudu chodit domů, prostě budu spát tady v kanclu anžto ARO mam jen vo dvě patra níž kdyby něco!

Kristepane, strašný historky toto!

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:00

barbucha Klid, o tobě už ví Bill Gates a zachrání tě!!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:00
Reakce na continuity:

Garfie

Tak já propojim ještě to další a to průpovídkou, že karmu si každý zasiera sám. 

​Hele a proč? Samozřejmě záleží co a jak jí bylo řečeno, ale že se odstěhuje, je asi normální. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:05

Kokoska strašný, bych byla nepříčetná! Kamaradcin kolega jim v práci pred Vanoci po společném vánočním obědě při loučení řekl, že teda už musí utíkat domů, manželka leží v teplotách s covidem a on jde zítra na testy. Takže zrušila plány a na svátky zůstala uplne sama. Fakt nevím, jak bych s takovým člověkem pak v kolektivu mohla dál pracovat

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:13

Krehutka Já do toho vůbec nevidím, mám ty informace jen zprostředkovaně, ale hezký to asi nebylo, protože to padlo opravdu den po smrti. Rovnou jí řekli, ať nevyřizuje ani pohřeb, že se toho ujmou. Do té doby měli úplně normální vztahy. Prý se úplně sesypala a já se jí ani nedivím. 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:16

Kokoska ja tomu prenosu z predmetu moc neverim, ja vim, ze cloveka napadne cokoliv, ale neboj.. Ale jinak je to teda kravka nebeska, toto mi fakt hlava nebere..!

Krehutka mozna je to i o tom timingu sdeleni. Mamince kamarada bylo skoro 70, kdyz ji zemrel manzel a jeho dcera z prvniho manzelstvi (ktera nikdy nemela o jakykoliv kontakt s ni ani ze svym otcem zajem) prisla druhy den po umrti, ze se pani ma urychlene vystehovat.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:18

Garfie no právě, ono je to těžké posuzovat zvenčí, když nevíme. 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:20

Krehutka ja nevím, otec ani není pohřbeny a oni už vyhazují družku z domu, kde spolu bydleli? milující děti fakt.  Elementární slušnost by mi teda velila nechat tomu pár tydnu/měsíců než se trochu vzpamatuje a má vůbec šanci si ty věci zařídit. 

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:23

continuity

Kokoska To snad není možný už ale.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:23

continuity Tak pokud ta "osoba" vůbec nejevila zájem o otce, pak to snad ani nepřekvapí, jde jen o prachy. Hnusný no. Tak ale pokud to byli manželé a paní si okamžitě pořídí právníka, ještě by dcerunka mohla být překvapená. A jsme tam kde jsme byli.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:24

Pavlena jo, to chápu. Ale stejně mě neprestane udivovat, jak často se tohle stává, i když by to šlo celkem jednoduše dopředu ošetřit. Když bych už musela soudit, tak je pro mě jednoznačným "záporákem" ten pán, který svou partnerku nechtěl ochránit. 

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:26

Candance on říká, že od ní jen vzal ty složky, že měli roušky a byl tam jen chvilku. Jak ho znám, ještě si hezky popovídali. Já jsem s ní byla přesně před týdnem, měla jsem respirátor, takže si nemyslím, že bych něco chytla já od ní. Ale jestli se vyvrbí něco přes manžela, budu hodně vzteklá, protože mám vozit tátu na vyšetření a hlídat děti. Na tenhle týden jsem všechno zrušila, to bylo radosti.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:26

Pavlena v tomto případě bych obratem volala právníkovi. Tam zrovna může dědické řízení dopadnout všelijak. O stěhování bych ani neuvažovala. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 15:27