Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:26

Fiction 

Díky. Jinak tátovi zatím snad alespoň ty teploty výrazně nestoupají, maximum bylo lehce nad 38 tak snad to vydrží (tfuj, tfuj, tfuj). A díky moc za to rozebrání postupu, fakt, obecně za všechny rady! je mi jasné, že to pro tebe teď musí být těžké, tak se drž obecně!

continuity 

vidíš, to mě nenapadlo, zkusíms e na to kouknout. Přeci jen bez jazykové bariéy by to možná bylo lehčí...... Já mám alespoň sezení s psycholožkou z obezitologie na 1.2. - alespoň jako první pomoc. Ale pořebovala bych terapii, i ona mi to říkala už než se tohle všechno stalo, už jvůli chronické bolesti

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 18:54
Reakce na Sweet Potato:

​takže se budou zase líbat čínské zadky na letišti? :/ 

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 19:21

takže to fakt vypadá, že žádná očkovací strategie neni... Blahuta nesmí mluvit

Offline Mags
181 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 19:42

To už se nedá komentovat ani neslušně 

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 19:46

Mags mne se udelalo zle

Offline barbucha blogger
36076 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 19:49

Mags 

Pěknejch 8 lůžek Ale no tak si tam lehnou po dvou jak v Rusku, a cajk!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 19:50

a tu zprávu, že bude důkladně vyšetřovat, jestli v chebské nemocnici náhodou něco nezanedbali, když dělali triáž, jste viděli? aneb nad primářem se už schylují mračna, je třeba s ním zamést, aby si nikdo nikdy už nic takového nedovolil.

Offline barbucha blogger
36076 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 19:59
Reakce na RoSa:

takže to fakt vypadá, že žádná očkovací strategie neni... Blahuta nesmí mluvit

​To víš že jo, eště aby vykecal že ví kulový.

Co je komu do toho, dyk jde jen vo zdraví a životy.

Offline rasaNori
8874 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 20:50

Jiná Realita priserny... 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 20:53

Mags ale Staněk to napsal přesně :) 

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 21:14
Reakce na Jiná Realita:

a tu zprávu, že bude důkladně vyšetřovat, jestli v chebské nemocnici náhodou něco nezanedbali, když dělali triáž, jste viděli? aneb nad primářem se už schylují mračna, je třeba s ním zamést, aby si nikdo nikdy už nic takového nedovolil.

​Co mi to jen pripomelo? Žeby toho chudáka čínského ocare?

To je šílený, já dnes zazdila zprávy, vidím, že jsem si zas mohla bezpracne zvednout tlak. 

49430 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 21:17
Reakce na continuity:

​Co mi to jen pripomelo? Žeby toho chudáka čínského ocare?

​jo, přesně toho

49430 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 21:25

Fiction ono je to pro nás laiky hrozně lákavé, ale já si uvědomuju jak hrozné to musí být a proto se střehnu vyjma opravdu oprávněných situací (vyžádání druhého názoru od známého lékaře ze stejného oboru) jakkoliv obtěžovat lékaře mimo ordinaci.. a už vůbec si teda nemyslím, že by každý můj blízký jak kýchne měl jít "pro jistotu" do nemocnice. spíš si myslím že je lepší se nemocnici co nejvíc vyhýbat už mockrát jsem se ale setkala s tím, jak velké iluze mívají profesionálové o schopnostech běžného smrtelníka nějak zatřídit nebo identifikovat příznaky, jejich důležitost a význam (a tím vůbec nemám na mysli diagnózu, to je druhá věc). proto si myslím, že lékař by měl pacienta vyšetřit. dřív než mu dá diagnózu a léky. takový staromódní názor prostě..

Offline Mags
181 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 22:05

continuity Ano, zvlášť super byl Prymula hovořící v Událostech o tom, jak budeme zapracovávat rady od Izraelců, kteří radí... velká očkovací centra a centrální informační systém (s online daty kdo, kde se jde očkovat, kde jsou dávky) Tohle je fakt musí být nějaká simulovaná realita absurdního dramatu, to jinak není možný

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 22:08
Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 22:09

viktorka_od splavu Já ale nerozporuji tvůj názor, já s tebou vlastně souhlasím. To moje předešlé sdělení bylo vlastně pro A666 a od té tvé citace jsem se chtěla jen odpíchnout. Zdálo se mi totiž, že  A666 by mohl tvůj názor uvrhnout do ještě větší deprese nad neschopností opečovat otce "na dálku" a čistě v tomto jejím konkrétním případě jsem se k tomu chtěla vyjádřit.

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 22:10

A na Slovensku sa namiesto očkovania zasa rieši celoplošné testovanie a namiesto ľudí v prvej línii sa tajne očkujú celebrity a športovci.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 22:11
Reakce na razorblade:

​tak a dost, vzhledem k tomu, ze mym rodicum bude letos 70, s timhle vlaknem prozatim koncim, nebo se z toho uz asi zcvoknu. uz takhle se o ne bojim.

​Následuju tě. Nemám na to žaludek.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 22:29

dorota protože podle toho, co jsem četla o posledním kole plošného testování, následně došlo k prudkému růstu případů, který začal právě v návaznosti na testy (celkem v podstatě logicky, testy byly příliš chybové, a příliš mnoho falešně negativních začalo s klidem v duši navštěvovat kdekoho, a taky se zdá, že ani fronty nebyly bez viny), tak vám teda držím palce, protože v současné situaci si to ještě zhoršit by byl totální fail :(

Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 12. ledna 2021 22:32

Jiná Realita No asi tak, celoplošné testovanie nie je riešenie, najmä nie nepresnými testami. Viacerí nechápu, že negatívny výsledok im nedáva slobodu.