Liesel No to bude teprve sranda, až dojde, ehm, jestli dojde, na tu všeobecnou registraci, protože tam se ještě bude prioritizovat![]()
Koronavirus
Tisková konference Blatného - systém je úspěšný, děkujeme za registraci, není kam spěchat, navýšili jsme počet termínů pro očkování
, problém s RČ byl za 20 minut opraven..., prý je to jen záležitost několika desítek osob...?? Linka 1221 funguje... ta o Karkulce by nebyla....
Liesel V planu je donest potvrzeni o chorobe k ockovani, takze dalsi administrativa pro praktiky![]()
Plus pravovni smlouvu, pokud prioritizuje zamestnani.
Sweet Potato Uz to zase meni, uvazuji, ze od 1.2. by se registrovali jen 65+.
A teď jsem si teda pořádně prohlídla tu aplikaci. Vždyť to je normální komerční volně použitená aplikace, kterou si kdokoliv může koupit třeba na měsíc a registrovat si tam hráče do školního turnaje nebo zápis dětí do kroužku.
To za ty prachy, co na to mají, jim to nemohl někdo naprogramovat pořádně? Když použijou hotovou věc, která se jen nastavuje na míru, tak je jasný, že to dobře nastavit nejde.
Pár dobrých programátorů má takovýhle systém za dva měsíce na míru i s analýzou a testováním.
Třeba to očkovací místo. Bylo by lepší ho nezadávat v základní registraci jako konstantu, vždyť člověk se taky může v průběhu měsíců přesunovat.
Zadávala bych ho až pak při přihlašování na termín, kdy by se mohlo zároveň ukazovat, kolik vakcín je kde na kterých místech dostupných. Jako přihlašovat se na den a hodinu někam, kde vakcíny uvidí leda v telce na doktorským pokoji, to je wtf.
Ježíš, to je tak těžký u toho trochu přemejšlet? Vždyť to není ze dne na den, tohle měli připravovat už minimálně od léta.
Proč se vlastně rozčiluju, vždyť se to dalo čekat.
mirajo takze v ramci bezpeci si duchodce zbytecne (mysleno bez akutni potreby vysetreni)zabehne k obvodakovi?v nasich pomerech sedne na vlak,pujde kilometr pesky a pak zase zpatky?
Haha, to je fajn, že navýšili počet termínů, děkuji velice!
Omlouváme se, ale kapacita rezervací na očkování je již vyčerpána u všech očkovacích míst.
Další rezervace budou umožněny později dle dodávky vakcín. Doporučujeme ověřit volnou kapacitu nejdříve za několik dní.
Původní PIN 2 Vám zůstává platný, pro rezervaci již nemusíte vytvářet registraci a můžete přímo rezervovat na adrese https://reservatic.com/ockovani.
Jennyfor jsou i jiné rezervační systémy, ten rezervatic mi přijde dost nešťastnej. Já nemám proti customizaci nic, ale musí se dobře vybrat ten produkt na začátku.
Liesel desítek osob? Desetimístný kód je až od roku 1954. Takže všichni 80+ mají jen 3 čísla za lomítkem.... to ví každý, kdo kdy nějakou aplikaci s RČ dělal...
Vůbec se mi nedaří s registrací a nevím, jestli to vůbec má smysl, když to má tolik chyb, jestli nepočkat... ![]()
Ty jeden koordinátore očkování!
Jennyfor ano to říkal a ještě se prsil, že to bylo za 20 minut opravené, máma 75+ a má taky 3 místa za lomítkem. Do IT až tak nevidím, ale tohle fakt smutný, jak to odflákli...
continuity Pred casem jsem se docetla, ze ten system posila data google, facebooku atd., uz to neumim dohledat. Chtela jsem se zeptat nekoho, kdo tomu, rozumi...nedelam si iluze, ze ta data tam neplynou z mnoha jinych zdroju, ale u zdravotnickeho systemu je tohle ok? Ve zdravotnictvi jinak vsude kolem GDPR tanecky, spec. oddeleni, co to maji hlidat...![]()
continuity No vždyť vím, taky jsem nějaký v rámci urychlení v práci používala, než se s tím pro tu jednorázovou akci crcat.
Ale to očkování má dost vstupních parametrů, který asi tak úplně v komerčním produktu customizovat nepůjdou. Jako jo, můžu vypsat termíny, časové intervaly, počet osob na časový úsek, to umí každá tahle aplikace.
Ale jak do toho zakomponovat to rozložení vakcín v místě a čase, aby se to sešlo v průsečíku s nabízenými termíny, to už se musí oprogramovat.
Asi na to nebyl nějak čas, však ten covid se tu objevil tak najednou...
mirajo jo, to rikali na Radiozurnalu, ze je to system volne dostupny, zdarma, takze ta data muze Google, a facebook vyuzit. Mozna to v prubehu dale rozhovoru vyvratili, nevim, slysela jsem jen zacatek debaty
Jennyfor a navic dlouho nikdo netusil, ze se proti tomu bude jednou ockovat
Jennyfor Hele kolega co zařizuje rezervaci pro příbuznou říkal, že to přednastavený očkovací místo máš jako první, ale prej se tam dá scrollovat a vybrat jiný?
Tak teď říkal Blatný, že zátěž na rezervační systém byla větší než na koncert skupiny Rammstein v Edenu![]()
Klara jenze co je to platny, kdyz je tam jedno misto pro celej okres.
Jennyfor za největší problém považuji, že to neumí balancovat mezi těmi misty, to je důvod, proč se místo.vybira už při registraci. Ty vakcíny, ve smyslu zdroje jsou asi v pohodě. Oni stejně musí mít i volně terminy.
Já jsem po tom dalnicnim eshopu k státním pokusům o vývoj na zakázku docela rezervovaná. Klíčová je business analýza a tu nemá kdo udělat, kdyz doprasej i rodné číslo. Nemluvě už o tom, zecislo pojištěnce není vždy rodné číslo. Z toho mého datum narození vůbec nevyctes. U těch starých čísel tak zas tam duplicity, které se řešily extra.
Ulice je navíc nepovinný parametr a číslo popisné povinný. No nevím komu to dává smysl, mě ne.
crazydaisy je hezke, ze tak peclive a napadite vytezujou statisticka data!
Kokoska Předávám jak jsem koupila, to je pak samozřejmě blbý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY