Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:06

Jiná Realita Pokud vím, tak to tak je, teda mělo být  bylo to aspoň v manuálu pro ol. kraj. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:06

Jiná Realita No hlavně já se bojím, že jak se tam jednou zadalo to vybraný místo, ještě před samotnou rezervací, že už to nejde změnit a všechny termíny to bude nabízet jen k tomu místu. Zpátky do registračního formuláře se nedostaneš.

A ty místa to nabídne jen v jediným okamžiku, při vyplňování formuláře vyjede nabídka od Aše až po nevím co, něco vybereš a nazdar.

Teď, když chci najít, jaký jsou ještě jiný místa, to už nikde nenajdu, ten seznam je asi tajnej

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:07

Jiná Realita někde jsem zahlídla, že zarezervováním termínu očkování se automaticky vytvoří i termín pro druhou dávku, ale jak to bude ve skutečnosti.... 

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:10

Jiná Realita cetla jsem neco, ze k ockovani druhou davkou te objednaji po podani te prvni tam, kam na to pujdes.

A Tady pisou, ze se druhy termin vytvori automaticky a mozna si ho budes moct upravit.

Je v tom peknej chaos, kdo by to cekal, ze?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:11

Liesel Garfie a vybere to i cas?jako treba ten samy,co se vybral na prvni termin?

Ja shanim info,protoze nasi sice 80+nemaji,ale minimalne otec se sam rozhodne nezaregistruje.

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:15

Pinot Noir že se to sesype bylo jasný. ale to snad teda radši měli v tichosti naočkovat pár domovů důchodců než tohle

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:16

Jiná Realita to netuším, taky sbírám informace, máma 75+ spoléhá na mě..., třeba se tady někomu povede zarezarvovat termín a uvidíme

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:17

Jiná Realita Tak to vůbec netuším...

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:18

Jennyfor to me taky namichlo, ze se muselo zadat to ockovaci misto. Byly tam vesmes nemocnice, takze moznost, ze by ockoval praktik, tim pada? U nasich ve meste je rehabilitacni ustav s lezicimi pacienty treba po mrtvici, doufala jsem, ze by se treba mohlo ockovat tam, ale ne. No co, tak holt pojedem do spitalu, pocitam ze tou dobou uz zaveje na silnicich daaavno nebudou. 

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:20

Kokoska 

Termín druhé dávky se vytvoří automaticky za 21 dní ve stejný čas. Bude jej ale možné upravit - vláda bude o této možnosti ještě informovat.

... informovat? že se ještě něčemu divím

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:26

Liesel pritom Tady, coz jsou stranky MZCR, v tom levem ramecku pisou, ze cloveka objednaji pri prvni davce. Ja uz se nedivim nicemu. Vcera jsem se vytocila tim, jak me rodina prohanela, abych hned rano zajistila termin, vycitky na moji neochotu included, od ted uz se nenecham nervovat. Proste to budu zkouset a snad to klapne, nez covid nekde chytnou.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:28

Hele a 2000 vakcín, to jsou dvě plata po tisíci? To by mělo být jen na dvou místech teda?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:31

Jennyfor " Kdybych věděla, že probíhá losování o 2000 kousků pro celou republiku, tak bych se na to vyprdla."

No přesně tak. Že to bude padat, bylo naprosto jasný a nic jinýho jsem ani nečekala, ale že bude jen 2000 vakcín, tak to mě dostalo. 

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:32

Vy jste ale v těch úvahách moc napřed! Než se dostane na skupinu 75+, 65+ a 2.dávky, tak jim ten systém zkolabuje definitivně - až tam nahrajou ten seznam zdravotníků a až tam začnou lidi uploadovat lékařské zprávy, celý se to sesype!

právě živě premiér Na Františku: "ten systém nezkolaboval, ale byl přetížen!"

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:35

Omg teď Bureš v tv: systém nezkolaboval, jen byl přetížen. Můžou za to operátoři. Děje se to i na Silvestra. A vůbec žádný problém s ničim není.

Offline RoSa
10224 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:40

Zajímalo by mě, kdo je projektovej manažer týhle frašky - v komerční sféře by si teda už ani neškrtnul! Ale vlastně mě to nepřekvapuje, na setkání proj.manažerů byl jednou jeden PM ze státní sféry a s vážnou tváří nám tam řekl, že analýzu rizik u nich běžně dělaj až po ukončení projektu!! a divil se, že se divíme

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:50

Nejlepsi na tom je,ze babisovi nohsledi ho haji neprerusene (pro tento ucel se vzdycky jdu mrknout,co na to na novinkach,protoze to je tam jeho gang). Ti lidi vubec nechapou,ze tohle vsechno melo byt davno udelane a otestovane,a ze je treba totalni fail,ze az ted prisli na to,ze ti duchodci maji jiny format rc (to vim i ja:/) To je na tom nejhorsi.babisovy preference se proste v zakladech neotresou.

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 11:59

RoSa kontrola lékařských záznamu o nemocech bude taky sranda. No mohli by tam tam třeba políčka na zaškrtávání: hypertenze, cukrovka, kardiak, obezita, ... , kdo to bude třídit a ověřovat? Budou volat OL?

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 15. ledna 2021 12:08

žluťásek DD už očkují, v Ostravě myslím, od pondělka. Babičku naočkovali ve středu.