Kokoska Všude slyším a čtu, že kdo se ptal PL, byl rychle vystřízlivěn. Nic o tom nevědí.
Koronavirus
Sweet Potato no vzdyt jo, taky mi doslo, ze by to bylo zbytecny.
barbucha to čtení se traduje, ale nefunguje vždy. muž můj přečte minimalne knížku za týden a jeho gramatika je suverenne nejhorší z celé rodiny.
Tak jste holt výjimka, která potvrzuje pravidlo
Nám se to kdysi hodně osvědčilo... měli jsme teda výtečnou češtinářku, která nás ve čtení podporovala a taky jak tehdy nebylo celkem nic jinýho, četli jsme jak diví. A všichni jsme psali bezchybně, z diktátů samý jedničky, aniž bychom se nějak extra zatěžovali šedivou teorií - to biflování pravidel je nudný... chce to mít zažitý, bez přemejšlení.
Ale tak samozřejmě víš nejlíp, kde je u vás pes zakopanej.
Jinak já vždycky doufám, že se dotyčnej aspoň poučí, ale holt některý sebestředný mamlasové to nikdy nepřiznaj, jako ten Ludvík
Asi by ztratili tvář nebo co.
continuity Jo, Ludvík mne rozsekal "průběh bych měl lehčí, kdyby mi na to nenasedl zápal plic"
Hm. Co ještě třeba takhle: "Já bych se vyléčil, kdybych na to neumřel"?
Jsem statečná. Pouštím si Blatného, Berana a Ludvíka u Jílkové.
No proboha!
To je kombinace, která by mě zcela jistě zabila.
continuity Když tohle přežiju, tak si na mne žádnej koronáč nepřijde!
Ba ne, kupodivu je to docela zajímavé. (Málo politiky, spíš jednosvorná podpora očkování, odborný výklad - doktorské pindy
)
Ještě k těm školám, a nevím, zda to už nepadlo, nechce se mi to číst celé, ve škole taky člověk získává plno kontaktů, které může později využívat v osobním i profesním životě. Takové vztahy se složitě budují online.
Sweet Potato když já nemůžu vystát už Jílkovou. Když ji vidím mrknout v upoutávce, mám z toho malem tik taky.

Takže k očkování seniorů: Po padesáti pokusech jsem prolezla přes registraci - no, psali, že jim to spadlo, tak budiž - pak mne to navedlo na výběr termínů, tam u ledna zobrazený pouze jeden jediný den, pondělí 18.1.2020, jevilo se jako celé prázdné, vybrala jsem čas a pak už to padalo a padalo, stokrát jsem potvrzovala, že nejsem robot a pak to vítězoslavně zahlásilo:
Omlouváme se, ale kapacita rezervací na očkování je již vyčerpána u všech očkovacích míst.
Další rezervace budou umožněny později dle dodávky vakcín. Doporučujeme ověřit volnou kapacitu nejdříve za několik dní.
To jako vážně? Všechny kapacity všech očkovacích míst v republice vyčerpány?
Nebo je ta jejich aplikace shit?
Jennyfor Díky za reportáž, zrovna jsem se šla zeptat, jestli už někdo zkoušel registraci
Jennyfor Obojí. Beze srandy.
Jennyfor neprekvapive, cekali jsme neco jinyho? Des bes, jako, ze se bude ockovat vedi uz pul roku? Tak je na case davat dohromady plan a system, pokud mozno samodomo...
jako, ze do cca r. 50 jsou rodny cisla devitimistny - no prekvapeni...
A nechci vedet, kolik ty vakciny nakonec prijde nazmar
moora V televizi včera vysvětloval jeden poslanec za Ano, že za to může opozice, protože to nepoptávala.
Zde možno pustit.
https://twitter.com/maestrosill/status/1349857358768439297?s=21
Jennyfor Tak ono těch vakcín zatim moc neni, plus chceš doočkovat ty zdravotníky, jestli to budou aktualizovat po každý nový dodávce? My až se zaregistrujem tak přijde výzva k rezervaci termínu za pár měsíců a budem rádi :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY