dzizisketa ooooo, gratuluji! :)
Co jste si dnes koupili/y?
dzizisketa Ovšem,to je koupě roku
. Přeju vám,ať u vás nikdy nevyjdou z módy![]()
dzizisketa hezke. gratuluji :)
dzizisketa Super! Gratulujem ![]()
dzizisketa Gratulujem
!!!
dzizisketa blahoprani
Ja si koupila Matcha tee v DM ![]()
Candance Ja som dnes nestihla tak dúfam ze mi ho do zajtra nevypredajú. ![]()
dzizisketa Gratulujeme a at to vydrzi
Byl to horor. Tohle bylo jedine co jsem oblekla.

ice Hodně opožděně reaguju na botasky - mám z týhle řady modro-béžový a fakt jsou hodně pohodlný. Už ať je na ně to počasí prostě.
dzizisketa blahoželám ku kaufu života ![]()
vyvolávám jaro

Pěkný... a blahopřeju
Taky připomínám povinnost zveřejnit outfit(y) ![]()
Teda na fotce je to zelený, ale to asi jen světlem - smaragd na snubák? ![]()
tak ty zara slim boyfriendy vcera dorazily a jsou super, akorat teda maji takovy hodne optimisticky cislovani, objednala jsem velikost 40 a je mi dost volna.. napiste mi nekdo, ze se neroztahnou! ![]()
Lilly_Ku Určite povolia ale len trochu . Ja ich mam dnes na sebe, ráno sú na telo a poobede boyfriend,ale nieje to žiaden extrem ale radšej by som ich vymenila za menšie.
paktofonika ja prave potrebuju, aby se neroztahly, uz tak jsou mi dost volny... vyprani na sedesatku to jisti :D
Lilly_Ku A nieje výmena jednoduchšia? V Zare úplne bez problémov expres do druhého dňa. Aspoň ja mam tuto skúsenosť.
Tak já jsem si koupila rouskovaný pyl, prý to má být vitaminová bomba, tak já zase dám za měsíc vědět a kdyžtak hromadně podpoříme české včelaře
![]()
ice Čože čo?
Děkuji moc všem ![]()
999 je to umělý modrý diamant, ani jsem původně nechtěla žádný kámen, jen hladký kroužek, ale takhle mi to bude trochu ladit se zásnubním, tam je modrý topaz
Šaty si ještě rozmyslím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články