ice Tyhle jsou teda jednovoký mezi slepejma, ale já jsem na botasky málo hipstr nebo málo vlastenec, já je prostě nechápu![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi já začala s umírněnou verzí, takže černý a pokračovala jsem echt barevnejma, hledala jsem kožený boty na chození se psem

Ounz no jo, a přijde mi fakt výbornej, maj ho na Smíchově furt na ochutnání
(a bílou Anastazii a ta mi přišla hnusná, kor studená)
Potrefenáhusa Ty barevný takhle k černýmu zbytku nevypadaj špatně, to je možná vončo, ke komplet černýmu/šedýmu zbytku by se daly, na mě jsou asi moc subtilní...
Mutziputzi vono hlavně taky mi přijde, že docela rychle přestanou ty barvy tak razit, když se trochu ošlapou a ošpiněj
mně se tenhle typ retro tenisek dost líbí, ještě mám v merku Onitsuka Tiger, ale asi až v příštím životě, teď mám tenisky pomalu pro půlku Prahy

Mutziputzi Minule som bola v predajni Botas a musím uznať že naživo sú krajšie než na fotke ale takisto som musela uznať ze to nieje nič pre mňa. To isté Novesta.
Potrefenáhusa Onitsuka Tiger mívaj za rozumný peníze v tý outlet areně ve Štěrboholích, dtto Asics.
Potrefenáhusa Ty nejsou špatný, mně se teda líbí ty nylonový, asi jediná takto decentní kecka, kterou bych snesla na své noze. :)

První nákup v COS
@martek
máte mě na svědomí! dvakrát jsem je měla v košíku a vyhodila a pak když tu čtu že má někdo haldy pruhovaných šatů a já mám jedny tak když už tam na mě počkaly... ale běda vám, jak mi nebudou slušet;-)))
Potrefenáhusa Ty nejsou špatný, mně se teda líbí ty nylonový, asi jediná takto decentní kecka, kterou bych snesla na své noze. :)
Tie sú super!
Karoleena Ta fotka přesně potvrzuje moje přesvědčení, že cokoli vypadá dobře na opálenejch nohách, já nesnášim sejrartost, sejratejm nohám nepomůže ani svěcená voda!
Potrefenáhusa tak já ho tam skočim ochutnat. Anastasii asi jedině černou
ty barevný botasky sou boží
paktofonika kdybych zvládla unosit tolikery kecky, tak novesta bych si klidně koupila. Ty se mi fakt líbí.
sejratejm nohám nepomůže ani svěcená voda!
Nonono! Slibuju, že se tu v létě nebudu fotit ![]()
viktorka_od splavu
Budou ti slušet, doufám, že tě v nich někdy uvidím.![]()
ice
Botasky mam pres dva roky a jsou skvely. Ted mam cerne, chci jeste barevne. V Berline mi je dvakrat nekdo pochavalil, o to je mam radsi ![]()
viktorka_od splavu No konečne! ![]()
ice taky se v lete zasadne nefotim... proste se neopalim, tata zrzavej, mama blondata, no z toho proste logicky nemohlo vylezt nic, co by melo fototyp vyssi nez -1
nellielovett No mne sa akosi nepáči tá špička. Taká skoro converska no :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články