paktofonika Včelí pyl :D zde
Co jste si dnes koupili/y?
ice Aha peľ. Zmiatlo ma to rouskovany. Pel si dávam do vychladnuteho čaju alebo len tak do vody a vypijem ale vlasy nerastú.
paktofonika rouskovaný mslím neoznačuje nic neobvyklýho. No tak uvidím, ale chuťově nic moc.
ice No v čaji sa to celkom dá. Octová voda mi tiež veľmi nejde ale tak cítim sa lepšie tak pijem.
dzizisketa Gratuluji a chci vidět i ten zásnubní. Já modrý kamínky hrozně ráda!!!!
paktofonika Octová voda? To je na co dobrý?
moonlight Jablčný ocot s vodou a medom. Mne pomohol s nafukovaním a celkovo tak lepšie sa po ňom cítim. Pijem tak každý tretí deň? Neviem presne, skôr to je tak že keď si spomeniem.
Aha, ted jsem si to googlila, ja jsem zachytila jen vodu s citronem, tak to bude asi dalsi level?
Letenky do Paříže, nové album Young fathers
a černou sůl na cizrnový salát.
nellielovett Cizrnový salát je nová kolektivní věc! ![]()
Aranel jo, vypadá výborně. Stačí pak dokoupit majonézu a celer, jinak vše mám celkem běžně doma. Až na ty řasy no, ale když tak tam dám kopr. Příští týden ho udělám.![]()

Za posledni tyden. Kabát, Vagabond a rtěnky. Ty jsou super, skvěle hydratují rty a to mě se vysušuji extreme.
Kkat Mají někde Lumene na živo? Rtěnky na blind nekupuju...
ice četla jsem rouškovaný pytel a přemýšlela, jestli je to nějaký novoobrozenecký výraz pro burku.
Sweet Potato tak někdy by se takovej rouškovanej pytel hodil žejo ![]()
Cocoon sukni z bazaru a sedi krasne.![]()

stes to nevím, já koupila před vánoci na zkoušku na notinu a zjistila jsem, že jsou nejlepši zatim co jsem měla, vyhovuje mi i víc než ta Este Lauder Pure love, tak jsem objednala další. Ale možná na výdejně Notino by mohli mít, maji tam i prodej.
dzizisketa Díky, ten je vážně moc hezký!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články