Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 21. března 2018 13:38

viktorka_od splavu Já jsem hlavně zvědavá na délku. Mně se hrozně líbí ty modrý se zeleným lemem. Ale líbí se mi v délce, jak má modelka, tzn. ke kolenům. Jenže já jsem pomalu o 20 čísel menší jak ona (a velikost mám větší). tak se bojím, že bych je měla do půli lýtek a byla v nich připrclá. Takže jsem je z toho košíku zase vyhodila...

Offline viktorka_od splavu
49265 příspěvků moje polička 21. března 2018 13:41

Camp_L mne se s tim zelenym libily uplne strasne moc! jenze by to nebylo na me vubec, bohuzel, na svetle zelenou nejsem ten spravny typ. delka by mi asi nevadila, v nejhorsim bych vymyslela nejaky vyssi boty

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. března 2018 13:46

Solathis Já jsem se sluníčkem nikdy problém neměla, pak jsem na něj nesměla z různých důvodů asi tři léta po sobě a najednou ho nesnesu..hned mám  příšerně svědivou vyrážku a musim mazat 50+, ale co nadělám žejo  

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 21. března 2018 13:47

viktorka_od splavu No jo, ale s vyššíma botama bych je musela zařadit do kategorie divadlo, protože já normálně nosím spíš placky, lodičky jen výjimečně. Jsem spíš martenskovej typ:) A to u mejch noh jde jenom se sukní ke kolenům (nebo teda po tu nejužší část lýtka), jinak mám děsivý sloupy... Na zelenou jnak taky nejsem, ale když není u obličeje, tak by to snad šlo. Tmavomodrá je ok. Ale třeba to ještě přehodnotím a zkusím. Škoda, že nemám cestu do Prahy, já jsem hroznej ignorant, co se týče vracení...

Offline Řvousenka
1036 příspěvků moje polička 21. března 2018 13:55
Reakce na Mutziputzi:

Karoleena Ta fotka přesně potvrzuje moje přesvědčení, že cokoli vypadá dobře na opálenejch nohách, já nesnášim sejrartost, sejratejm nohám nepomůže ani svěcená voda!

​To je dobrý, já jsem si při pohledu na tu fotku říkala, proč má tmavěhnědý silonky, že to vypadá dost divně

49265 příspěvků moje polička 21. března 2018 14:05

Camp_L lodicky urcite nee:-) no jsem zvedava, vraceni je opruz ale zvladam

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 21. března 2018 14:13

ice á jsem taky světlejší fototyp a ta sluneční vyrážka se mi začala dělat až někdy po třicítce. Do té doby jsem mohla být na slunku podle libosti, teď si musím dávat bacha. nejhorší je to u moře, asi ještě ta kominace se slanou vodou... A bohuželtřeba osit tričko je krku nestačí, dělá se mi to v dekoltu i přes ně, což nechápu...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. března 2018 14:23

Camp_L já se mažu i pod oblečením, to je pro mě jediná 100% ochrana před uv zářením. Teda při sportu nebo u moře, ne při cestě do práce a zpět.

Už jsem viděla oblečení s ochranou před uv, ale nevím jak moc to funguje a co je to za matroš a jak je to třeba funkční při sportu co se týká odvádění potu..

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 21. března 2018 15:49

viktorka_od splavu Hezkej nákup! Pruhovanýho není nikdy dost. 

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 21. března 2018 16:28

ice Já bývala jak cikáně, osýpat jsem se začala někdy po 25. Naštěstí jen u moře. Běžné krémy mi na to moc nepomáhají, bez ohledu na výši filtru. Sice se s nimi neopálím, ale vysypu se stejně. Speciální asi celkem fungují, něco od Biodermy (zničila mi ale téměř okamžitě všechny plavky) a tuším od La Rosse-P.

Offline continuity
43009 příspěvků moje polička 21. března 2018 19:19

a tu slunecni alergii pomaha zobat Betakaroten. takto se mi zaclo z niceho nic osypat jedno dite (nikdy se nespalila, na slunicku jsou od jara do podzimu takze se privykaji postupne a najednou uprostred leta bum) a betakaroten pomohl.

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 21. března 2018 19:27

continuity Tak to bohužel asi jen někomu.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 21. března 2018 20:11

Jo a ještě sem dnes byla v the ordinary, koupila sem matrixyl a retinoid. Vyzkoušela sem si na ruku tu jejich foundation a už vím, źe rozhodně ne. Jinak tam byly megadavy, tohle se pánovi zakladatelovi povedlo. 

Pak sem koukla do cos, moc se mi totiž líbil ten rolák šedej, co tu někdo dával, ale měli už jen s. Smůla. Jo a taky sem koukla do arketu. Přišlo mi to všechno dost umělý?

Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 21. března 2018 20:26

sprchový gel a "mlhu" z fialkové edice

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 21. března 2018 21:40

SunEclipse to vyzerá ako niečo, čo budem potrebovať.

p.s. tú "mlhu" som práve nahodila

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 21. března 2018 22:17

viktorka_od splavu Dobrý! Jakou jsi objednala velikost? Já je zkoušela v XS a měly nějak vysoko pas a v S byly zase moc velké. A hlavně já na ně tedy nemám pas 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. března 2018 08:16

Ounz ja jsem v tom meste, kde ted jsi, mela na nakupy cas v nedeli a vyrazila jsem teda pro Ordinary a pan zakladatel to ma opravdu zmaknuty - fronta byla az na ulici takze jsem si nic nekoupila :D

49265 příspěvků moje polička 22. března 2018 08:26

whiskas Mko. no jestli maji pas vysoko tak to je spatny. pry uz jsou na ceste, tak uvidim

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 22. března 2018 10:06

Včera jsem šla do dm jen pro vatové odličovací tampony, a procházela jsem kolem tohoto. Někdo se těší na jaro, já už se chystám rovnou na slunovrat. Ale voní to teda báječně, tak rafinovaně. Škoda, že nedělají i toaletní vodu, ale jen tělový olej

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 22. března 2018 10:16

Červenou bundu, potřebuji něco na volný čas na přechodné období.

Asi stopadesátý červený kus v mém šatníku.