paktofonika To víš, mládí...To už si já nemůžu dovolit :-).
Co jste si dnes koupili/y?
latky, kopu latek <3
Cifova sezona zacina, takze Cif,v sekaci bielu koselu a tmavomodre puzdrove saty Cos (oboje vyzera nenosene)

pecka ty v sekáči, luna z bazáru. Máte to ale šťastie.
paktofonika som ich videla,ked som sa tam schovala pred dazdom.Dnes som sla okolo,mali 50% zlavy a ony cakali na mna v mojej velkosti. Miestne zenske necitaju parfumaniu ![]()
paktofonika Tak vinted je plny COS veci, ale ja tam uplne nerada nakupuju, ta sukne byla vyjimka, tu jsem fakt chtela hrozne moc...![]()
Luna Pozerám to tam už dlhšie, teraz som odtiaľ chcela tenisky no ale s niektorými je ťažké sa dohodnúť hlavne pokiaľ ide o poslanie na Slovensko a ja na to nemám nervy sa dohadovať. Ale nasla som tam jednu pani ktorá predáva veci len COS a ktorá dáva peniaze na útulok, čiže to neposielaš jej ale rovno do útulku. Len sa mi u nej nič nepáčilo.
Včera jsem šla do dm jen pro vatové odličovací tampony, a procházela jsem kolem tohoto. Někdo se těší na jaro, já už se chystám rovnou na slunovrat. Ale voní to teda báječně, tak rafinovaně. Škoda, že nedělají i toaletní vodu, ale jen tělový olej
je, tu jsem si koupila na podzim! Ale jak je velká a dost výrazná, už mi občas trochu leze na nervy
dzizisketa Blahopřeju. ![]()
paktofonika pošleš mi na tu paní link,klidně do zprávy?
Listky na koncert jacka white v amsterdamu ![]()
![]()
Sjednocujici pudr, tvarenku, stiny a tuzku na oci, telovy olej od Dr.Hauschka, je to prirodni cruelty-free kosmetika, tak jsem zvedava, jaka bude. A pletovou vodu z Lushe, o ktere ted nekdo psal v dotazovacim vlaknu. To na fotce uplne vpravo byl darek k nakupu.

Letenky do Paříže, nové album Young fathers
a černou sůl na cizrnový salát.
Gratuluju
. Kdy letíš? Já za čtyři týdny
.
wendulka v půlce května. Je tam výstava margiela/galliera, která trvá jen do půlky července. Tak se pak těším na tvé zážitky. ![]()
nellielovett Och, tak to si ukládám. Pokud vyjde čas, že bych tam taky zaskočila. Díky za odkaz
.
No já se dnes kvůli tomu dokopala k pořízení nového foťáku, který by podle recenzí měl zvládnout slušné fotky i v horším osvětlení, tak jsem na sebe za ty čtyři týdny zvědavá
.
Friga vidíš, Hauschku kuknem make-upy.
Pekný nákup.
wendulka byla jsem u něj v obchodě ve Vídni a i tam to vypadalo jak v nějaký galerii, tak to bude určitě zážitek.
Bezva, tak to budou i nějaké fotky ve foto vlákně.
Já si hlavně nesmím zapomenout nakoupit filmy do zásoby. Vždycky pak lítám po celém městě a kupuji předraženej obyč film někde v suvenýrech. Minulý měsíc jsem byla v Benátkách a tam jsem nesehnala, každej na mě civěl jak puk a nabízel mi sd kartu.![]()
nellielovett Namiesto filmu SD kartu?![]()
paktofonika jo.
Ale tak tam byla asi hlavně jazyková bariéra mezi mnou a prodavačem, prostě pochopil, že už nemám na co fotit a klasický foťáky už se moc nevidí.
Friga hodis pak prosim recenzi do prislusneho vlakna? :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články