wendulka Ach sóóó! Jak to má člověk zjistit, na krabičce ani ťuk. Kaju se!![]()
Ale když jsem tu zkusila vyhledat Girl, asi tušíš, jak to dopadlo.![]()
wendulka Ach sóóó! Jak to má člověk zjistit, na krabičce ani ťuk. Kaju se!![]()
Ale když jsem tu zkusila vyhledat Girl, asi tušíš, jak to dopadlo.![]()
paktofonika ani u nás ešte nie a ani v Ba v Avione v nedeľu nemali
0zero7 super fotka ![]()
Sweet Potato Jó no, to je tak trochu zrada od Comme des Garcons, že oni když vyrobí nějakou takovou vůni ve spolupráci s někým slavným, tak tam název značky není. Gosha Rubičinskij to má zrovna tak. Grace by Grace Coddington zrovna tak.
Ale teď koukám, že vyhledávač tu Girl s mezerama fakt nenajde. O.K. Tak jsem to upravila jako GIRL by Pharrell Williams a už ti jí to najde i přes vyhledávání. Lepčí
?
Dneska dorazily pruhované COS šaty a jsou super. Myslím, že mi sluší s těhotná si v nich nepřijdu ![]()
wendulka Ty jsi prostě poklad.![]()
Noren
bude foto?
0zero7 Zdravím, nám to ale sluší, co? ![]()
RoSa nene. Donluveny. Ja znam teda whiskas jeste z doby nez jsem se odstehovala do K. snad to Muzu prozradit.
Můžeš. A jsem moc ráda, že to setkání dnes klaplo. Fakt mám radost, byť jsme měly jen chvíli. ![]()
Luna Ve Furle jsem byla sama. Možná to byla chyba
.
paktofonika Tu bundu jsme oblékly specielně kvůli tobě
.
Sweet Potato Taky jsem zvolila terapii pruhy :-D. A mám je delší než modelka.

whiskas Tie sú super. Odkiaľ? A som rada ze ste na mňa pri stretnutí mysleli ![]()

0zero7 @whiskas sekne vam to ![]()
Zdravime paktofonika fakt nejsem one jen whiskas je velmi drobna :)
Sukne koupily bundy nekoupily jeziiiis to je zas mega velikost....
to se povedlo![]()
whiskas ty šaty jsou boží
Sweet Potato ta prej je pěkná! doneseš k vočuchání v úterý?
Je skvělá, myslím, že se ti bude líbit.
0zero7 Hahaha, bozi. Jako vas dve potkat v shopu, nedejboze v tech obleccich, tak se normalne proplesknu, ze uz to s tim internetem prehanim!:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.