poprve jsem si koupila neco v takku, kvetovany kalhoty z pevny latky na jaro

poprve jsem si koupila neco v takku, kvetovany kalhoty z pevny latky na jaro

Dekujeme. Byla to legrace. Karja jeee kronikarku bych chtela potkat haha
whiskas ty saty ti strasne moc slusi!!! Pisu to sem schvalne. Jsem svedek!! Jsou bozi.
Dneska eknihy..
.

Ounz jsem zvedava jak se bude libit Anezka
Candance no..já sem chvíli váhala, jestli jo nebo ne a nakonec sem ji koupila. Taky sem zvědavá. Tys jí četla?
Ounz jee, anezku a houbarku jsem zrovna precerla, libily se mi, houbarka asi jeste trosku vic, jen konce mi prisly u obou slabsi
sla jsem pro zajice do m&s. zajici nebyli, zato jsem odesla se satama za 350,- a v la sockach koupenych vedle:-) cif mam:P

viktorka_od splavu Super nákup, tie La Socky vyzerajú dobre ![]()
baltik díky za info, zrovna přemejšlím, co si přečtu první..
Tak já jsem s COS šatama dopadla takhle. Co si o tom myslíte?
Edit: omlouvám se za velikost obrázků, jen už mi to teď nějak nejde zmenšit.
Brioso Já myslím, že to jde...
Brioso Mně přijde, že máš nějak vysoko pas.![]()
Brioso Spredu fajn ale z boku je to divne ako je ten pás vpredu vyššie ako vzadu a pôsobí že je vysoko resp že máš prsia nízko čo samozrejme nemáš ale pôsobí to tak. Takisto to môže byť postojom, dvihnutou rukou... A neviem či sú aj tie tenisky súčasťou outfitu ale nepáčia sa mi a tie ponožky
Bud vyššie akože schválne ale nie v teniskách alebo nižšie neviditeľné.
Vidím to stejně jako paktofonika. Zepředu dobrý, ale zboku nic moc. Pas je opravdu hodně vysoko a tím pádem mi to dělá těhotenské břicho. Navíc je pas vepředu opravdu výš než vzadu a to je taky divný. Schválně jsem nepsala svůj pohled, ať nikoho neovlivňuju.
Asi tedy poputují zpět.
Dnes mi dcera přivezla koupené pantofle. A zase je odveze zpět.
Nemám nijak úzkou nohu, ani nízký nárt, spíš mám nohu úplně normální, tady mi ale noha v botě vysloveně kloktá, je mi volná.
Dost mě to mrzí, moc se mi ty boty líbí, kůže je krásně hladká a měkká, ale fakt to nejde. ![]()
paktofonika díky:-) jj jsou fakt pohodlný a kožený, za 900 (a pro mutzi: není na nich logo;-)
Dadoo to jsou ty steve madden?
Dadoo Ja som ich takisto poslala spät, bohužial. Tento typ topánky musí sedieť presne ináč sa v tom nedá chodiť alebo len obtiažne. Až niekde uvidíte podobné dajte vedieť.
Brioso ja ty obrazky nevidim, jen modry ctverecky:-(
Ounz necetla, ale premyslim o ni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.