Zamyslela som sa a mam otazku, mozem tu zostat aj nadalej ak nemam a ani nechcem nic z COS? Neruham sa? ![]()
![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 taky nemám nic z cos.. ( a někdy mě to trochu mrzí
)
Janulik03 Ja uz taky ne, lederhosen jsem darovala matce...a ta pac nema chovani mi vytrvale tvrdi, ze sou kozenkovy i pres ujisteni, ze za ne nic nechci![]()
jarni bundu, zda se mi hodne univerzalni, coz ja posledni dobou potrebuju

Janulik03 Ja taky ne, krome toho, ze by mi asi nic nebylo a vetsina se mi nelibi natolik, abych si neco zkusila (nastesti), na to taky prostě a jednoduše nemam :-D
Solathis zrovna ty pruhované šaty byly ve slevě za 35 euro, ale holt ta sleva měla svůj důvod:-/ přitom fakt materiál a ušití se mi moc líbilo, opravdu kvalitní věc. bohužel střižená na chlapečky:-)
viktorka_od splavu ta sleva nebyla,protoze ty saty asi malokomu slusi,slevy tam normalne mivaji.Taky sem za ty moje dala 35euro a to maji daleko lepsi material nez ty pruhovane,je tedy fakt,ze to bylo "stesti"dalsi sleva za posledni den slev.
Ted sem byla v kramu a nevybrala sem vubec nic i kdyz to bylo zlevnene,ne vsechno vypada dobre+taky uplne nemam cos postavu.
Saty byvaji opravdu dlouhe.
viktorka_od splavu mne sa veci z cos sj pacia, ale ja nerada nosim rovnake veci s viacerymi. Spolahlivo ma odradi, ked mi predavacka povie, ze sa toho vela predava, tak je to dobre. V obleceni teda pre mna nie. Nie ze by som tak tuzila byt originalna, to nie. ![]()
Janulik03 taky nemám nic z cos ![]()
Magráta zalozime klub? ![]()
![]()
Alena_In z markse a spencera. Ještě mají takovou modrostrakatou. Není to žádnej sloupec, ale je shower resistant a dá se sbalit do balíčku. A není úplně klasicky turistická, takže na výlety po městě ideal bych řekla.
Janulik03 Já to ještě přebiju tím, že se mi toho mnoho nelíbí, podle mě trochu nafouknutá bublina.
Zima končí, tak zimní šaty

viktorka_od splavu mne sa veci z cos sj pacia, ale ja nerada nosim rovnake veci s viacerymi. Spolahlivo ma odradi, ked mi predavacka povie, ze sa toho vela predava, tak je to dobre. V obleceni teda pre mna nie. Nie ze by som tak tuzila byt originalna, to nie.
Rovnaké veci s viacerými? Povedala by som že zrovna v našich končinách chodí v COS málokto resp. stretla som len jednu pani minulú jar na trhovisku v pruhovanom tričku a to že je COS som vedela len preto že ho mám tiež. Žeby zrovna u nás chodili zástupy kolektívnych šiat som si nevšimla.
viktorka_od splavu to chapu.Taky bych nejela jen kvuli jednomu kramu cca 200km.![]()
Ale jeste to nevzdavej,kdyz uz mas zkusenost s objednanim a vracenim.V cervnu budou dalsi slevy a fakt vetsina satu je dlouhych.![]()
Zarinya no tak jo![]()
viktorka_od splavu pokud byste ty šaty COS neudala, mrkla bych na ně. Na Lesnou to mám kousek :-) . Dēkuji. S
Samart škoda, ale už jsem je odeslala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články