viktorka_od splavu ja taky vidim jen male modre ctverecky
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Ano, to jsou ony.
paktofonika No přesně! Byla jsem v pokušení si je nechat, tak moc se mi líbily, ale vzpamatovala jsem se. Nešlo by mi v nich chodit.
Je to ale příležitost pro majitelky širšího chodidla a vysokého nártu.
Dadoo tak to jsem moc ráda, já takový prakticky stejný už mám z humanicu od loňska, ale nejsou kožený a tyhle se mi strašně zamlouvaly, jen jsem si říkala že si přece nekoupím druhý ty samý boty... uff. sice nekožený ale sedí přesně. tak se tam zkuste kdyžtak komu se líbily mrknout, jestli nevytáhnou s jarem nějaký starý zásoby
viktorka_od splavu Candance Přes tenhle odkaz už se k fotkám dostanete? https://photos.app.goo.gl/opM6yguiNl25DGHg2
Brioso krátkej živůtek... tak ale třeba by se po vyprání vytáhnul dolů ![]()
Brioso jojo, díky. no vypadá to líp než ty moje... ale stejně bych si je přesně takhle teda nepředstavovala
je to lepší když dáš ruku dolů? zepředu jsou pěkný.
RoSa To se mi asi nechce zkoušet.
viktorka_od splavu Myslím, že to není lepší. Zepředu jsou v pohodě, ale zboku je to fakt divný. Holt poputují zpět.
Někdo se tu tuším zmiňoval, že když se vrací všechno z objednávky, tak vrátí zpět i poštovné. Fakt je to tak? To by mě docela potěšilo.
Brioso Myslím, že to tak je, dokonce podle nějakého zákona nebo směrnice. Ale pozor, vztahuje se to na poštovné z eshopu k vám. COS si strhává taky 4 EUR za to, že pošlete zboží zpět s tím jeho předplaceným štítkem.
paktofonika Dadoo No mne ty boty sedi teda dokonale, jenze ja mam hobiti hnatu.
Candance ok,kdyžtak napíšu jaká je, jestli nekoupíš než přečtu. Ale baltik výše psala že dobrý..
mam dojem ze ty pruhovany saty jsou sity na plochy hrudnik a proto tahne predni cast nahoru, proste na ty jejich maly chlapce:-)
viktorka_od splavu Tenhle dojem mám ze všech fotek (a jedněch vyzkoušených) tvarovaných šatů v COSu - že ty jejich tvarovaný šaty jsou koncipovaný na minimálně tvarovaný postavy, a ještě k tomu s úzkým hrudníkem a ramenama a krátkým trupema a plochým zadkem - což jsem obrečela, protože velká většina se mi strašně líbí.
Černá kočka Já jsem teda o 4 EUR za vrácení na webu nic nenašla. Naopak u těch konkrétmích šatů píšou free returns, což bych tak čekala, když použiju ten jejich předplacený lístek.
Tak Betty Mně se na mě taky líbí, ale holt nesedí úplně ideálně. A myslím, že bych je kvůli tomu možná tolik nenosila.
viktorka_od splavu Jo, taky mi to tak přijde. A to já nemám nijak velká prsa. Ale prostě je to spíš na plošší hrudník.
Isca Jo, já mám u neúpletových šatů z COS problém, že mě moc táhnou přes hrudník a ramena.
Isca no proto jsem se dlouho zdráhala tam něco koupit, podle produktových fotek by mě to ani nenapadlo teda. ale když jsem tu viděla fotky normálně rostlých žen jak jim ty věci sluší... holt to chce osobně vyzkoušet, něco asi jde. njn, se s tim nějak vyrovnám, že nebudu mít šaty z COS;-)
Brioso Jestli vás dobře chápu, tak říkáte že zrušili ten returns poplatek, který COS strhával, když jste využili k vrácení ten jejich přiložený štítek?
Jestli je to tak, tak to je dobrá zpráva. Já jsem naposledy něco vracela minulý rok o prázdninách a to si ty 4 EUR od vrácené částky odečetli.
Černá kočka Vypadá to tak. Resp. já jsem nikde na webu ani v pokynech k vrácení, co jsou u balíčku, nic o 4 EUR nenašla. Ale taky jsem nikde nic nenašla o tom, že by měli vrátit i 9 EUR poštovné od nich ke mně. Vím, že by to mělo být daný evropským zákonem, ale posledně jsem takhle vracela balíčky do UK a poštovné mi nevrátili.
Brioso mi se ty saty libej a myslim, ze to zvednuti z boku je schvalne, tehotensky bricho nevidim. ale holt kazdej ma jinej vkus :)
Kafe, ponožky a bundu do deště..

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články