barbucha Ja mám z Cos bavlnené šaty, píše na nich max. 40 no a mrchy sa zbehli. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika já bych potřebovala trochu srazit ty kolektivní zelený. Jsem je kupovala snad ve svý nejhorší váze a teď mi jsou nějaký volný.
nellielovett
Ja mám opačný problém, boli mi voľnejšie a teraz sú tak akurát. Zrovna sa nachádzam v období najhoršia váha ever.
paktofonika potlapkávám ![]()
barbucha Mám z COS vlněné kalhoty se zákazem praní a po vyprání se tedy vůbec nesrazily.
Já už jsem teda prala úplně všechny cosácký hadry kromě kabátu, zákaz nezákaz... a nikdy se ani nehnuly ( paktofonika ), ale fakt je, že jsem to brala piánko, na ruční praní... no kdyžtak přitvrdíme ![]()
barbucha aby pak nebyly Zritelnici. ono to s vlnou vetsinou takto konci. vsechno nebo nic.
tak jsme poridila jizdenky na vlak, ted nevim jestli se deti vic tesi na bratranky nebo na kolacky v Regio Jetu.
To by mi nevadilo
Ale naposled se mi to podařilo se svetrem z M+S, kupodivu vypraným na vlněnej program. Vytáhla jsem z pračky něco, co by bylo leda tak jednomu ze dvojčat, neuvěřitelný! Tam už si teda svetřík nekoupím...
barbucha mam jich s MS nekolik a z toho par sekacovych, peru to normalne na vlnu na 30 a v pohode. neni to uplne extra kvalitni kasmir, ze bych z toho padla na zadek, ale seprat se mi nesepralo nic.
continuity já se vždycky těším na ten koláček.
Gellnerova tak ja se tesim, ze deti jsou nadsene, sklapeji si sedadla, hraji Dobble, kresli si a nezlobi, jako by zlobili v aute. a maji tam caj z cerstve maty a dobre kafe. vic mi ke stesti netreba ![]()
No, tohle byl nějakej zaručenej a sichr 100% (bůhvíčeho, už je v popelnici), ale předved neuvěřitelnou proměnu teda ![]()
Vyprala jsem takový delší svetr z COS s příměsí vlny na program vlna. Po vyprání byl trochu scvrklý, ale po protřepání a usušení se vzpamatoval. Tak jsem ho tam podruhé dala zas a vytáhla jsem kabátek pro trpaslíka, jak zfilcovatěl a zdrcnul se.
Kokoska to se mi stalo u svetru. Poprve paradicka, podruhe tuhy, cuckovaty svetrik pro mimino. Od te doby po podobnem patram
Kokoska Stalo se mi to stejné u dvou kousků... ![]()
Já už jsem teda prala úplně všechny cosácký hadry kromě kabátu, zákaz nezákaz... a nikdy se ani nehnuly ( paktofonika ), ale fakt je, že jsem to brala piánko, na ruční praní... no kdyžtak přitvrdíme
No ja som sa riadila štítkom a aj tak... Oblečiem ich a sú v pohode, zrazili sa len na dĺžku takže ich mám nad kolená čo má trochu mrzí, chcela som ich nosiť nielen v zime ale aj na jar bez pančúch.
Kokoska ja zohle ted zjistila o merino rolaku z COSu ;( nekolikrat jsem ho prala a vse ok, po poslendim prani ovsem zfilcovatelej tuhej ubozak;(
Kokoska to se mi stalo u svetru. Poprve paradicka, podruhe tuhy, cuckovaty svetrik pro mimino. Od te doby po podobnem patram
Já ti dva takové klidně dám ![]()
Krásné boty, odkud?
A nesnáším to tady, nikdy nikdy jsem nechodila v teniskách, vyjma letních plátěnek. A fčil toto
.

První den jsem si připadala nepatřičně a teď po týdnu už koukám po dalších
a líbí se mi barevné Tamarisky,co sem dávala baltik .
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články