viktorka_od splavu Mne sa nepáčia ale farbou to nieje.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas kabelka je pěkná, ten zip je na ní právě to zajímavý, nosila bych to ven (leda snad v metru otočila dovnitř). z vlastní zkušenosti - i jakákoliv kabelka ne úplně hladká nebo s hladkým zrnem (semiš, embos apod.) mi dokážou u materiálů jako je jakákoliv pletenina a vlasová tkanina tam, kde kabelka přiléhá ne přímo zatrhat, ale vymlet/zmatnit/zežmolkovat oblečení
viktorka_od splavu Mně se teda líbí, ale pokud si nejsi 100% jistá, tak bych je vrátila
viktorka_od splavu Přikláním se k vrácení.
mitford sister Díky. To je fakt, zkoušela jsem ji zatím jen ve verzi džíny, tričko. To vychytám
.
viktorka_od splavu taky bych je vrátila, když si nejsem jistá... a nevím, něco mi na nich nesedí
Dorazily cosácký kalhoty... jsou velký! Dost velký! Vzala jsem teda schválně vo číslo větší, u vědomí že dělaj všechno na ty vopuchlý nitě
Vracet je nemůžu páč už je vůbec nemaj... píšou tam že jen čistírna - co kdybych je na výkop vyprala? Je to čistá vlna údajně, tak že by se kapku srazily? Potřebovala bych vo číslo... ![]()
barbucha Vrátit je můžeš vždycky, ne? Pračka je dost risk, pochybuju, že se smrsknou přesně tak, jak by sis přála.
barbucha proč bys je nemohla vrátit?
mně přišly (s těma botama) uplně suprový kalhoty - ale s flekem:-( a ještě jedny boty, naživo hrozný, takže šup zpět
Vrátit můžu, ale pak budu mít prd! Šla bych do toho, kdybych si mohla objednat ty samý menší... Přece jen je vyprat zkusím. Jednak pochybuju že se jim něco stane - a když jo, tak to vyjde nastejno: budu bez kalhot ![]()
barbucha Nebo schovat až do nich dorosteš ne?![]()
barbucha ja mam z COS sice jine, ale taky vlnene kalhoty, ale po vyprani se mi teda nesrazily ani o pid
To se může lehce stát, jak se tak na sebe koukám ![]()
Zatim si je stáhnu páskem, no. Látka je to tenká... a velký pytle se teď nosej ![]()
viktorka_od splavu kazdy vam tady bude radit podle toho, jaky tvar tenisek se mu libi a to vime, ze je tu velmi rozdilne
vy jste si tyto vybrala, tak se vam asi tvar libi a jeden matovy prouzek snad neni problem, ne?
barbucha Tak za svadlenou a upravit, zas pekny vlneny kalhoty bych taky nerada vracela.![]()
perka na chození (na ježdění preferuju vysoké boty)

Bodejť. Už jsou vypraný a nevim jestli je to jen zbožný přání - ale zdá se mi, že se přece jen kapku zdrcly ![]()
Krásný!
A já právě zakoupila eště letenky na květen. Zřítelnice včera na skypu brblala, že do léta daleko... tak příští cosáckej nákup provedu případně na místě, a se zkoušením! ![]()
dneska jsem zjistila, ze se mi rozpadly oboje svetly tenisky, tak jsem objednala novy. Na asosu je meli za supr cenu, i s matrixylem od ordinary me vysly levnejc nez na zootu :D doufam, ze ruzovy na me nebudou moc velkej ulet a ze mi je zdejsi odbornice na tenisky moc nezdrbou :D

viktorka_od splavu kazdy vam tady bude radit podle toho, jaky tvar tenisek se mu libi a to vime, ze je tu velmi rozdilne
vy jste si tyto vybrala, tak se vam asi tvar libi a jeden matovy prouzek snad neni problem, ne?
jo, taky jsem se přesvědčila že ten proužek není problém:-) jinak se mi líbí, proto jsem si je vybrala a sedí výborně a hlavně jsem je konzultovala se svou osobní poradkyní od které mám půjčený dnešní sandály a napsala mi rozhodně nechat![]()
barbucha Mám z COS vlněné kalhoty se zákazem praní a po vyprání se tedy vůbec nesrazily.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články