whiskas Pekná kabelka
Môžem sa spýtať odkiaľ?
Co jste si dnes koupili/y?
Tulipe No a teda, když už - tak už!
Moc pěkný jsou.
RoSa Už jsem ti chtěla napsat - v so na 1. grilování jsem prvně letos vyrazila v žabkách![]()
Kokoska Už jsem to prověřila, zip je vsazen jakoby dovnitř, byť není krytý a navíc je na pohmat absolutně plochý, není ostrý.
Korsičanka výborně, jen tak dál! ![]()
RoSa Jak - dál??? Já už je nosím léta - od prvních bosých dnů po podzimní deště!
A teď mi alternativní MUDra řekla, že mám právě ze žabek plochou nohu - si příčně = na šířku:(, protože mě v lodičkách ( bez podpatku) bolí záprstí a nárty. Je zajímavé, že v žabkách nebolí![]()
whiskas No tak hurá :) Opravdu je to moc hezká kabelka a tmavomodrá barva se bude dobře nosit.
Šaty v Promodu. Naživo naprosto úžasné a navíc mají kapsy! ![]()

ISON Krásné
.
Kokoska Díky. Sice jednu modrou už vlastním, ale je to jiná modrá a navíc má zlaté kování. Odstín té nové je opravdu temně modrá, tak si myslím, že půjde i k černé. A ta kůže ...
.
Tulipe Tenhle typ bot jsem zakoupila pod mistnim vlivem taky (mimo jednejch lodicek, co stejne nenosim, taky jedine neplacate v mem botniku) a vsichni mi je chvali, vypadaji na noze fakt vyborne. Pekny nakup. whiskas Nevidim ji!.Se mi zobrazi zitra v pc, ale gratuluji k finalnimu vyberu, mas s kabelkou vzdycky vybirani!
whiskas kabelka je pekná. Len pozor na to nosenie zipsu k telu. Aby si si nezničila oblečenie.
ISON Super, škoda že niesú dlhšie. ![]()
NB dorazily, ale zrada, nejsou cernobily je tam i zelena

tak ted nevim jestli nechat nebo vratit...
Nechat. Jsou moc pěkný.
viktorka_od splavu mne se nelibi.![]()
viktorka_od splavu Když nevím - vracím!
Já bych vrátila taky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články