0zero7 Super nákupy. Jak ti sedí kalhoty ze Zary? Nejvíc se mi líbí ty s tím lampasem.
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Krásná
. Jak jako účet, zboží ve slevě neproplácím
. Moc se mi líbí tahle konkrétní barva a ta sleva též potěší. Já tam byla evidentně ve špatný den, žádná sleva.
Ta kabelka je úplně super ![]()
0zero7 ty ruzovy saty se mi dost libi, jen nevim (promin, neber to zle!), jestli jsou na tebe.. rozhodne se v nich ukaz, ty me zajimaji.
Krém na ruce. Ale teda ze třech návštěv Ingredients, dvě stály zaprd. Takže si hodně rozmyslim jestli tam ještě půjdu..

Potrefenáhusa teď mám zásadní problém. Potřebuji malou kabelku. Mám předvybranou Metropolis, ale nevím nevím. Možná to ještě přehodnotím
Ounz co se stalo? Ja tam parkrat dole, kde prodavaji aesop, narazila na takovou vofouklou ne moc prijemnou cuzu... si to radeji koupim nekde v zahranici...
Ounz Tak to koukam nejsem jedina. Vzdycky jsem tam cekala kdovijakej servis a nikdy si me tam nikdo ani nevsimnul. A to ani kdyz jsem vysilala signaly k personalu, pac ja se o vunich rada bavim, ze.
Takze od nich uz jenom objednavam z netu.![]()
jinx no. Přesně jak si napsala, dole u aesopu jednou ofoukla čuza a dneska nafrněnej arogantní mladíček. Taky si příště ušetřím nákup na jinde. (Plus to jejich kupčení se vzorkama mě dere)
Luna já si ušetřím i ten internet. Jen jednou sem narazila na moc milou prodavačku nahoře u vůní, ale jinak..
Ounz Já tam chodím docela často a musím říct, že kdybych měa řešit jejich přístup, taky to koupim jinde, kdyby to šlo, vždycky tam mám pocit, že maj spíš dojem, že bych já měla bejt vděčná, že u nich mohu nakoupit, než že zákazník je pán.
Mutziputzi no právě a já si říkám..proč bych tam lezla. Já teď jako nejsem uražená, ale nevidím důvod, proč se tam vracet.
Zatím nekoupila, ale ráda bych si koupila halenku: projmutou, se menším límečkem, vzdušnou, bavlnu nebo nějaký přírodní materiál, jednobarevnou, ale ne bílou. Neviděly jste někde? Klidně i e-shop, vracení mi nevadí.
co jsem si NEkoupila, i když bych ráda.. momentálně lituju, že nemám chlapskou hňápu
https://www.zalando.de/nike-sportswear-internationalist-se-sneaker-low-ni112o00f-c11.html
Dnes mi dorazila temně modrá kabelka. Zip je možné nosit k tělu, takže není vidět. Kování je stříbrné
.

mně dneska dorazila zásilka z Answear: stříbrný žabky Pieces a dvě trika Medicine - všechno sedí ![]()

RoSa
Tvoje sezóna bot začíná, že? ![]()
Ta trička vypadají dobře, je materiál příjemný?
whiskas jo, ten Medicine má kupodivu docela ucházející věci
V létě nosím samé placaté boty, tak bylo načase pořídit podpatky.

whiskas pěkná. Stejný tvar mám z Ecco a nosím ji ráda, černou teda. Jen bych se trochu bála, že ten zip k tělu bude odírat oblečení, ta moje ho má krytý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články