jinx ty saty jsou super, uz jsem je obdivovala na nellie. Jak jsou na tom s rozmery pres hrudnik? Ja jsem ted kvuli novy praci musela trochu zmenit satnik a rikala jsem si, ze tenhle strih by mijl bejt to pravy...
Co jste si dnes koupili/y?
jinx ty saty jsou super, uz jsem je obdivovala na nellie. Jak jsou na tom s rozmery pres hrudnik? Ja jsem ted kvuli novy praci musela trochu zmenit satnik a rikala jsem si, ze tenhle strih by mijl bejt to pravy...
Černej top

Ounz Že si na produktovku nenajdou modelku s hezkejma rukama, resp. pažema teda nepochopim
razorblade mě přijdou trochu volnější, ale sedí dobře. Mám své číslo, třeba u kolektivních jses si musela vzít o velikost větší a to nemám nijak velká prsa.
nellielovett radsi si je pri pristi navsteve phy pujdu zkusit (na webu je stejne furt nemuzu najit), ja totiz mam prsa dost necosovsky + tlusty ruce, ze kosili j nich mam fakt 44, byt nekdy pisou, ze to mivaj vetsi
razorblade maj dost milosrdný rukávy, proto se mi taky hnedka zalíbily ![]()
razorblade ja mam svou obvyklou velikost, sedi mi akorat.
Pavlena plčky = kalhotky... nebo tez gaťky ![]()
Pavlena heh, ja myslela ze preklep:-) znam krom gatek jen plťky.. no srandovni sou vsechny teda
jinx tak to mě zmátlo, znám totiž jen plťky, stejně jako viktorka_od splavu. Asi to jsou krajové varianty..
razorblade mám tyhle černý šaty se zadrhnutou nitkou
taky a sedí mi moje běžná velikost... jsou takové volnější. Jsou super.
A koupila jsem si po mnoha letech novou džísku k šatům

Kokoska jo jízda z kopce po šotolině... vždycky mám v očích smrt a přiznávám, že někdy i sesednu z kola a vedu ho
To já celkem pravidelně. Jízdu z kopce nesnáším. Se bojím.
A ta hádka u toho pokaždé. ![]()
jinx pekný nákup
Potrefenáhusa musím zklamat, brrr má pravdu![]()
Mulen Kabát byl jasný desátý Doktor, hned jak jsem ho viděla ![]()
brrr zvlášť rozeplej
Jak šetří na zapínání mě pěkně štve...
Mulen Haha, chvíli jsem myslela, že rozeplej měl být doktor a začala jsem uvažovat, jak moc by měl být rozeplý
Ale já ho mám taky nejradši.
mitford sister Dobrý den.Nepřispívám sem,ale občas se chodím inspirovat.Můžu se,prosím,zeptat jak jezdecká perka odpovídají velikostí? Chci je na normálné nošení a nosím velikost 39.Děkuji za odpověd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články