viktorka_od splavu Mě by třeba vůbec nenapadlo žehlit, naprostá zbytečnost![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu To, jo. Já u toho trávím každou neděli 2 hodiny
.
Mutziputzi zas ale to vyzehleny je prijemny... kdyz na to mam lidi moc si to uzivam![]()
MNe to žehlia v čistiarni u nás. Ráno odovzdám, popoludní vezmem. Okrem teda košiel pre mňa, ktoré niekedy ráno prežehlím. Ale nie často.
viktorka_od splavu Já žehlím málo, jen dětem, takže mi váha nevadí.
brrr Tu mám taky - už druhou, protože jedna se mi neopravitelně rozbila a ještě ten samý týden jsem našla u popelnic úplně stejnou, tak jsem si ji vzala domů a už spolu točíme 10. rok!
brrr no ja o vaze nepsala. ze je tezka ma svoje opodstatneni. zehli se s ni proste jinak.
Rozdivočelá pobytem v solárku jsem si koupila plavky...

a na starý kolena, ehm... starý chodidla, stříbrný tenisky ![]()

barbucha Ty ses teda rozdivočela...:-)
No jo
Ale plavky jsou dobrý páč maj ten neviditelnej držák na prsa vespod
Tenisky otestuju teď při vycházce s čoklem - jestli se na mě psi nebudou sbíhat, tak cajk!
barbucha Jak ty plavky visí na tom ramínku, tak to vypadá, že jsou ultra vykrojený jak v osmdesátkách :-).
Sweet Potato No jo, no zázrak se nekoná, příjemnej, ale standard, za ty peníze to absolutně nestojí.
ses me mohla zeptat hehe, jako fakt nestoji.
barbucha hezky oboje!
Prispeju do pruzkumu, nezehlim uz minimalne tak 11 let. Zbytecny ![]()
barbucha budeš kočka ![]()
0zero7 vzdyt nosis kosile! Jaky je ten tajny trik? chci to umet taky! ![]()
Lamicka NO ja nosim hodne lnenych a bavlnenych kosil, u tech to moc neresim, ty co mam vic office wear tak jsou vetsinou non-iron uprava z BR. Obecne povesim na raminko po prani nebo po susicce a cajk. Bam bacha na vyrovnani limecku, zapnu knofliky nahore a ono to uschne v uspokojive mire esteticna, pro me teda :)
0zero7 vyzkouším
diky
Lamicka neni zac ![]()
Pietro Filippi
Máme pro vás skvělou zprávu. Od 18. do 27. dubna probíhá v outletu Maniny speciální pop-up výprodej. Můžete vybírat z 2 500 produktů se slevou 50 - 70 %. Platí na dámské a pánské oddělení i doplňky.
https://www.facebook.com/events/180101005959026/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články