Jiná Realita ty jsou hezký! Mně se zase líbí tyhle..

Jiná Realita ty jsou hezký! Mně se zase líbí tyhle..

moninika su lahučké a také nenápadné. Sa z nich vytešujem. Len tá kombinácia s bielym kovom je pre mna nezvyklá.
nellielovett Skvelé. Odkiaľ?
paktofonika HaM. Je to ale 100% polyester a to já mít stejně nemůžu.![]()
A dnes HaM spustil prodej řady Conscious exclusive a jsou tam šaty, které měla, myslím, Plodková na nějaké akci. Ty jsou fakt krásný.![]()

nellielovett Kolekciu som pozerala už včera ale okrem tých šiat a cien ma nič iné nezaujalo.
Žehličku. Z původní se včera večer začalo dost černě kouřit. A manžel šel do práce v nevyžehlené košili. Naštěstí to z té sušičky vytahuju celkem v slušném stavu. On by to prý už nežehlil vůbec...![]()
Ale mohly za to být třeba boty...že jo...
paktofonika mně se teda ještě líbí i ta sukně ze stejné látky jako zelené šaty, na tu ale nemám postavu a pak bižu, ale tu nenosím.
No a vlastně šetřím, za měsíc jedu do Paříže a ubytování máme ve čtvrti, která je označena jako the best neighborhoods for shopping.![]()
Catherinne Jakou?
paktofonika fakt je poznat rodíl ve vyfoukaných vlasech starý vs. nový fén? mám letitého Remingtona (12 let min) a neměla jsem nikdy důvod ho měnit. Mám teď důvod? Budou Silky Smooth?
martek01 Ono to je rozdiel žiaden a nový fén ![]()
Ale predtým som mala taký obyč z Kauflandu či čo a nebavilo ma to s nim. Nemal žiadne nastavenia a tak. Ten z Lidlu má aj rýchlosť fúkanie, teplotu, ionizaciu no a klasika studený vzduch. A je to fajn.
nellielovett Tak som zvedavá. Kam plánuješ zájsť?
paktofonika aha
no ten můj má všechno, ale nemám tu ionizaci. a nevím, jestli to je fajn nebo ne
martek01 No to neviem ani ja či to vôbec k niečomu je. Mne tento z Lidlu stačí aspoň nemusím chodiť ráno venčiť s mokrou hlavou ![]()
999 Dík. Z Máje, šla jsem k doktorovi na Národní a měla 10 minut času
Značka Oasis.
paktofonika těším se na sekáče a místní obchody. Nic konkrétního v plánu nemám. Pokud se mi nějaký úlovek podaří, dám foto.![]()
nellielovett Tak to si uzij, hned bych jela taky
Rozárka
Měla jsem půlhodinu na nákup v Karlíně. Nechtěla jsem nic drahého, protože mi přijde, že se stejně do roka, dvou, se všechny ucpou vodnim kamenem. A teď fakt žehlím jen ty košile a semo tamo něco sobě. Zlatá sušička...http://eta.cz/naparovaci-zehlicka-viento[3]
Catherinne Haha, mám žehličku od roku 2007, byl to náš první společný spotřebič, který jsme si s mužem koupili. Žehlím skoro denně.
Pinot Noir ha, jakou? Chce se mi napsat, no jo, 11let zpátky se jestě tak na výrobě nešetřilo...
Catherinne Já začala používat před hodně dlouhou dobou destilovanou vodu. Vodní kámen z žehličky dostávám pořád ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.