Prosím, objednával někdo z coccinelle.com? Zajímá mě spolehlivost a rychlost dodání. Má smysl si připlait za expresní dopravu? Děkuji. :-)
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas mne to zatim vzdy prislo docela rychle, tak do tri dnu od platby
Tulipe Díky. A za to normální poštovné, nebo za příplatkové? Našla jsem totiž fajn kabelku, ale v ČR je jen v této barvě, černou bych musela objednat z webu Coccinelle.

Barva je olive green, moc se mi líbí, ale asi se k ničemu moc nehodí
. (A jsem ve špatném vlákně, za což se omlouvám).
whiskas ta zelená je moc hezká. Myslím, že k černé/bílé/modré/šedé úplně v pohodě. Taky jsem na totou barvou přemýšlela.
whiskas ber ji vsema deseti! ja v tyhle barve mam Furla club a hodi se uplne ke vsemu! A neni jenkm zimni/podzimni, ale i ted na jare mi prijde ze se hodi.
nellielovett 711990 Myslíte? Už jsem si říkala, že mám zvrácený vkus ...
. Nevím proč se většinou omezím na černou a jako !výstřele" tmavě modrou
.
whiskas koupila bych si ji spis nez v cerne. Libi se mi. Podle me pujde pekne v lete ke svetlejsim vecem.
Karja Ale, další hobo, že
? Shopper mi evidentně není souzený
.
whiskas Hele, ja mam zase shopper, protoze do toho chci narvat pul domacnosti. Ted si vybiram mensi cernou crossbody, libi se mi ty male na ostatnich a skoncim u: vejde se mi tam destnik, piti, penezenka, mala svaca? No a odchazim bez tasky.
whiskas ja mam vetsinu satniku cernou, tmavomodrou, sedivou a bilou a nosim cerny batoh nebo tuhle olivovou kabelku, takze bych si troufala tvrdit ze i tobe to pujde;) naopak tmavomodrou bych nekupovala, protoze trefit se s odstinem...
711990 Už jsem ji objednala. Tmavě modou mám hodně tmavě modrou, až do černa a je o.k. Tak bude změna
.
whiskas presne tu i v te barve jsem chtela. Je super!![]()
whiskas huraa! budes ji zboznovat, uvidis;)
whiskas super!
Páčia sa mi tieto šaty. Čo myslíte?
Edit: Zmiatol ma výber kabelky pre whiskas (kabelka je super) a myslela som že je to poradňa.

paktofonika Omlouvám se, že jsem tě zmátla
. Každopádně, šaty se mi líbí a mají úžasnou barvu. Tebe si v nich umím představit.
Luna 711990 nellielovett paktofonika
Díky. Musela jsem přece dostát vláknu
.
A abych nezapomněla, na Coccinelle jsou dobré slevy zde a zde. Myslím, že někdo sháněl Carousel.
whiskas Ale neee!!!
Slevneny caroussel i B14!!! Help!![]()
paktofonika Koupila bych si je hned. Libi se mi barva I strih. Pokud je material prijemny, tak do horka jako kdyz je najdes. Ja chcipam uz ted, jak to v lete vydrzim to nevim, asi si musim najit zivotni styl ci praci, kdy uderem cervna jedu na sever:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články