Catherinne Nějakou Philips. Jako je to možné, že to bývalo kvalitnější. A nebo jsme prostě měli šťastnou ruku :)
Co jste si dnes koupili/y?
Teď, když o tom píšu, se určitě při příštím žehlení podělá ![]()
paktofonika Pěkný nákup
Já mám ten svůj fén taky z Lidlu a je fajn.
Pinot Noir já mám philips od roku 2005, můj první osobní domácí spotřebič a pořád žehlí ![]()
Noren No ja som fakt spokojná za tú cenu paráda.
Catherinne Na tom určitě něco je. Každý nový spotřebič (a nejen spotřebič) má má kratší životnost,než jeho předchůdce. Inu,je potřeba vyrábět a prodávat,hmm ![]()
ehm.. boty![]()

Luna děkuji. Pak dám nějaké foto z výstavy Maison Margiela, na kterou jedeme.![]()
Jiná Realita šaty jsou krásný, ale vypadala jsem v nich dost nemocně.A na fotce mám teda i špatnou velikost.

nellielovett Škoda že niesú čierne alebo modré ![]()
nellielovett ta barva asi sluší jen tomu typu, který má modelka v eshopu ![]()
viktorka_od splavu veľmi pekné!
nellielovett Jiná Realita tie šaty sú super a farebne by mi išli až by som plakala....ale mne do nich zas chýba pás ![]()
Ty jsou krásné! Škoda té barvy...
ISON mně se právě ta barva líbí hodně, ale fakt to nešlo. Loni jsem si v nějakém svém záchvatu po barvách, koupila takové triko a ani jednou jsem ho neměla na sobě, jsem v něm úplně zelená.
Černé krásné šaty, dost podobné těm výše, by měli mít v Brně na České v obchodě Kocca, ještě nedávno je měli ve výloze.
hezký ![]()
ale nedře ten pásek přes nárt? já mám z takových vždy zrasovaný nohy... tedy vlastně jen jednu, mám ty hnáty asi křívý (ale pod plachetkou nechodím)
Samantha nene vůbec, jsou dokonalý. kožený, měkký, sedí přesně /měli totiž půlčíslo, světe div se:-P a vůbec se těšim jak v nich strávim celý léto:-)) jsem si nejdřív říkala, když jsem si ráno obouvala ty ve kterých jsem šla do práce, proč jsem si objednávala černý sandály na podpatku, když už je mám? no a do oběda bylo jasno... 8 cm podpatek celej den nedám prostě. tyhle mají 6.
nellielovett ty šaty jsou fakt krásný a barva je asi letos in? jsem si zkoušela v promodu svetr přesně takovej, nakonec jsem ho tam teda nechala... ale pak jsem v ní potkala spoustu věcí ještě v zaře a mangu. když je ten odstín víc do žluta tak mi připadá (na mě) dobrá, ale jak je víc směrem ke hnědé tak blbý
tak to já 8 dám , ale musím u toho sedět :)
Samantha mně je právě jedno jestli chodím nebo sedím (teda pokud jsou stabilní samozřejmě), mně vadí mít tu nohu celej den zafixovanou v tom nepříjemným úhlu
Pinot Noir
moje letos oslavila 14 výročí, byla tehdy docela draha, ale pořad mi vyhovuje. Vodu používám prevarenou a když se zavapni, odvapnim a jedeme dal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články