Luna ty jsou zkoušela taky a musela jsem se smát, vypadala jsem v nich hrozně.
Co jste si dnes koupili/y?
koupila jsem Madridy a nevím, jestli nejsou velký. jo a pleskaj ne nijak dramaticky, ale pleskaj. jen pro info....

martek01 podle fotky velký nejsou
martek01 A mne sa zdá že sú.
Oprava: Sú veľké.
martek01 taky mi připadá, že za patou docela dost přesahujou
paktofonika pravou nohu má menší, tak tam vždycky větší budou. ale nevím no, na tý fotce sedím, když stoupnu, noha se rozcapne a je to lepší
martek01 Mam obuté Arizony, môžem ti odfotit ako v nich vyzerá noha keď stojím a keď sedím. Ak chceš tak SZ.
tak podle mě je důležitý, jak noha v botě sedí, když se rozplácne. U B. by neměly prsty za chůze narážet do toho předního rantlu
paktofonika klído pošli
Potrefenáhusa nic nikam nenaráží, bota drží, tu vyvýšeninu mám přesně pod prsty
martek01 Mám strašne nefotogenické nohy som teraz zistila
A nemáš možnosť vyskúšať aj inú veľkosť?
paktofonika nemám, ale nebudu to řešit. jsou pohodlný, tak si je nechám
Uplne placaty vagabondy. K novejm satum budou akorat, a nejen k nim.

Vyzkousela jsem dneska mnoho sandalu a prolila mnoho slz - ne, na moje prsty nechce nikdo koukat, ani ja ne. Ja nevim, mne pripadaj prsty trcici z botek proste desny, zvlast moje malicky... pedikura a lak sice neco zachranej (taky jsem dneska videla par hnat bez tohohle dobrodini, a byl to dost hroznej zazitek), ale ja ty na konci roztrepeny koncetiny tezko snasim obecne
(jestli mi nekdo chce pripomenout ruce, tak dekuju. ty mam taky hnusny
)
barbucha Topánky super a buď rada že si nevidela to čo ja včera. Ani zelený smajlík nestačí.
barbucha a co paty, ty mas hezky?;-))
(stve me ze tenhle typ bot mi nedrzi na noze![]()
barbucha ty jsou hezké, k těm šatům pujdou, myslím, dobře
Ja se neprozretelne rozhlidla v metru, a to jsem nemela delat. Pri chuzi koukam na cestu... ale nekdy clovek neunikne.
Snad aspon snesitelny! Vosmirglovany, natirany...
Taky myslim. Uz ted aspirujou na moje oblibeny.
Jinak jsem jeste zakoupila zritelnici ruzovy conversky - kdyz uz ja je nemuzu nosit, tak aspon nekdo
Na tomto miste bych chtela podotknout, ze nejsem docista magor a nakupovani uplne nenavidim, ovsem doma! Tady se nakupuje tak prijemne (a casto i levnejc), ze proste jednou za cas rada doplnim zasoby... kdyz pak vidim tu hromadu jdou na me mrakoty, ale tak prece nebudu chodit naha, to by nikdo nechtel
barbucha ty boty jsou moc pekny!
barbucha ty boty jsou moc hezký
barbucha topánky si super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.