Karoleena To byl ten, co mel takovy popruh prisity zvlastne nakrivo, aby se dal nosit jen crossbody. Po nem jsem strasne touzila! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Dá se šroub v čelisti počítat jako nákup? Když jsem za něj zaplatila? ![]()
![]()
SunEclipse nedá, kup si něco hezkýho za to!
baltik Jojo, to byla ještě Twist karta od Paegasu! Nedávno jsem stála ve frontě za pánem co ten batoh měl, kupodivu v super stavu, skoro mi slza ukápla. :)
aaaaa, tenhle batoh budu mit jeste nekde na dne skrine! :D
Cos dělala?!
paktofonika Ach, ten som dostala s novou Nokiou 3310 od rodičov v r. 2002! Isto by sa ešte našiel u babky na povale ![]()
carries No a ja som minule videla týpka s úplne novým
Asi ho našiel na povale!
Potrefenáhusa dobrý nápad, už mám objednaný ty šaty s modrými pírky ze Zary
Snad mi budou sedět.
barbucha nic tragickýho, nový zub bude ![]()
Tak jsem "si" koupila pračku ![]()
Opravář přišel... viděl... a pravil, že je elektronika v háji. Rozhodně nebudu vyhazovat tisíce za pofiderní opravu, eště ke všemu "autorizovanýmu servisu", ta firma už ode mě neuvidí ani korunu ![]()
Tři roky starej křáp! Zlatá stará tatramatka, která mi kdysi vydržela dobře patnáct let, se všema plínkama a praním snad pětkrát denně. Od tý doby to střídám pomalu jak ponožky...
No, aspoň že mi to přivezou zejtra. Doprčicpráce.
barbucha a do haja, to nie je zrovna nakup, ktory potesi. Zacinam sa bat, si uz tretia, co cca po troch rokoch riesi pracku. Mam ju treti rok. ![]()
Janulik03 Ja mam pračku takisto tretí rok ale ide ako hodinky tak verím ze to bude ok. No a sušičku tej istej značky mam už 6 rok a paráda.
barbucha Mne odišla chladnička! Mraznička ide ale chladnička nehľadí, podľa toho čo som čítala možné rovno kúpiť novu
Najprv ju priateľ rozchodil ale teraz už nič nepomohlo. V pondelok príde opravár... ![]()
baltik Jojo, to byla ještě Twist karta od Paegasu! Nedávno jsem stála ve frontě za pánem co ten batoh měl, kupodivu v super stavu, skoro mi slza ukápla. :)
razorblade Teraz mala tento batoh pani v správach na ČT 24!!!!
No, jak se tam tak ten opravář vrtal, tak jsem si stěžovala, že teď do všeho určitě dávaj to kurvítko
a opravář odvětil: Vy si děláte legraci, ale vono na tom něco pravdy bude!
Zmetkové mizerný. Dřív si lidi koupili jednu pračku/ledničku/vysavač (viz 70 let funkční vysavač mojí babičky) za život, a žádná továrna nezkrachovala... měli dvoje/troje boty, jedny hadry pracovní a jedny sváteční, a ani švec, ani švadlena neumřeli hladem. Nechápu. Dneska všichni dělaj psí kusy, aby každýmu prodali desetkrát víc (předraženejch) krámů než potřebuje, a skuhraj jak málo vydělávaj. Asi jsem už stará a ničemu nerozumím.
paktofonika dufam zd to nie je nakazlive ako vsetko ostatne. Vypinan sa. ![]()
Jen aby se oprava vyplatila. Lednička v létě, to je taky pravej čas na poruchu ![]()
Ledničky a mrazáky přestávají fungovat zásadně v létě.![]()
No, eště to by mi chybělo
Nevim jak bych vysvětlila zřítelnici, že smí požít jen půl kopečku zmrzliny denně páč je babi pleite ![]()
barbucha Janulik03 paktofonika pracka mi vcera prestala zdimat...!
(Vycistit filtr nepomohlo)
Jako ja uz to tu fakt orestanu cist...! ![]()
uvidíme, uvidíme.. ![]()
![]()
Proste to tam neslo nechat. Lamy sobe ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.