Magráta Nedali, jsou občas úplně blbí. Kvůli Jindřichovi blahé paměti jsem dala pryč klasické proutěné houpací křeslo. Snažil se mi ležet u nohou...
Co jste si dnes koupili/y?
Magráta kamarádka měla z Ikey tohle (těžký jako prase) a dva malý chlapečky, bylo mi z toho na návštěvě úplně špatně, ale nějak to přežili oba bez amputace

Potrefenáhusa jé to jsme měli ještě s Chiquitkou. Ona byla měsíční koťatko, když jsme to montovali.
Tak jsem se dnes byla podívat v tom slavném COS.. a řeknu vám, že s velikostmi to bude určitě nějaké divné, protože co jsem si zkoušela, mi bylo. To jsem fakt nečekala.. Chyby byly jinde, např. šaty příliš krátké aj.
Takže jsem si vzala aspoň jedno tričko
a pořád myslím na tohle. Moc se mi líbí, ale nakonec jsem si ho nevzala, protože se se asi ta bílá část musí žehlit.. a to mě moc neba. Nemáte ho někdo?? ![]()
Dadoo A proč by ti to nemělo být
? I v COS mají různé velikosti.
Dadoo mam a uz bych nekoupila - vrchni cast se ozmolkovala. Ale jinak to moje jde nosit i bez zehleni, ta spodni cast je vzorovana.
Dadoo A to triko se mi moc líbí
.
Dadoo Podle fotek mi přijdeš souměrná, proto jsem se divila.
whiskas Souměrná snad jo. Ale furt je toho moc ![]()
Dadoo a saty vam zadne nebyly?
Dadoo to sedy s bilym mam v modrym od lonska a zehlit se to fakt musi :D
baltik Byly. Fikaně jsem si vybírala nepřiléhavý střih, tedy široké. Zkoušela jsem dvoje černé. Na ramínku se mi moc líbilyoboje, ale na mně už pak ne.První byly dolů hodně rozšířené a dole takové cákaté, cípaté. Ty druhé bych brala, ale byly moc krátké. Těsně nad kolena, a to už nechci. První jsem nenašla, druhé jsou tyhle. Moc příjemné.
Musím říci, že mě překvapilo, že mi byly úplně v pohodě, nijak obepnuté( přes prsa). Jen ta délka.
Zrovna si tam zkoušela nějaká Němka tyhle. Byla cca v mém věku, štíhlá, krátké šedé vlasy. Šaty měla ke kolenům a vypadalo to naprosto skvěle!
razorblade Díky! žehlení mě nabaví, je rozhodnuto ![]()
Dadoo diky, tak to tam snad budu taky muset zajit az budu v Praze
Byla jsem dneska na otočku v Pze, jediná věc, co jsem stihla byla návštěva Academie
Musil je můj oblíbený cestovatel
Malý život jsem koupila v zásadě na blind, vím jen, že byl loni nebo kdy v Knižní šifře, ale tahle odeonská řada bývá sázka na jistotu. Cestou domů vlakem jsem přečetla asi třetinu, což dokazuje, že je to fakt dobré.
brrr Nevrlý![]()
brrr ty karpatský hry!!!!![]()
![]()
![]()
Sweet Potato Potrefenáhusa Já už jsem je dlouho chtěla a dneska mě praštily do nosu.
0zero7 Aha, ja som myslela že už niečo z Hm máš ale asi som si to pomýlila. Ako cena je vyššia tak preto by som nerada kúpila niečo nekvalitné,ale čo som pozerala že ľanové povlečenie na mieru no tak to je HM ešte lacné. A je to taký tuhší ľan alebo taky tenký jemný?
Mam jen ty dva lneny polstare, jinak vsehen len co jsem doted kupovala byl kiny znacky nez HM. To povleceni je fajn, rekla bych tak stredni tloustka na len, vyfotim ti to zblizka, jestli teda bude neco poznat.
brrr Sweet Potato Nevrly? Ten samý, co napsal Knihu o Jizerských horách?
Malý život - dost drsná knížka, dobrá..
Dadoo pruhované tričko je
, skvělá barva. Ty dvoubarevné šaty jsou moc příjemné, sice dost široké, na volný čas ale super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.