Mutziputzi uplně to vidím! krajkový tílko a kytičkovanej župánek a baťoh![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu hele jak řikáme my trendsetteři a influenceři, páč sme to nedávno někde četli - Každá móda je směšná dvakrát, poprvý když začíná a podruhý když končí....ty zrovna pořídíš baťoh jako jedna z prvních co se směje jak tě znam!!![]()
Mutziputzi myslím že baťohy už tu jedou pěkně dlouho:D já měla kdysi dávno takovou tu kabelku co se dá nosit i jako batoh a "na batoh" jsem ji neměla ani jednou.. batohy celkově nesnášim, ne na ostatních, to je mi fuk, ale na sobě, nesnesu to na zádech
viktorka_od splavu Taky to nesnáším na zádech a nesnáším to pokaždé sundavat, když něco potřebuju. Pokud mám mít kapesníky a peníze po kapsách, bundu/svetr kolem pasu a foťák v ruce, abych k tomu pohodlně mohla, nemusím mít batoh. Navíc mám pořád pocit, že mi to někdo rozepne a vykrade. Jedině na horské túře jsem ochotná se zapřít, jinak fakt ne.
Mutziputzi si snad udelam screenshot na pamatku. Nejdriv kokůny, pak mestskej batoh. Uz ti schazi asi jen pedlpušry, ne? :D
razorblade S pedlpušrama já problém nemam, ale kulotum se směji ještě dosud!
Nedávno jsem to někde zahlídla a nestihla se zeptat: CO je to pedlpušry?!
viktorka_od splavu no ale batoh, co je i kabelka a naopak je peklo vsech pekel...
to nikdo soudny ani nosit nemuze ....
nolita je to asi 20 let zpatky, kliid:-)
Mutziputzi Batoh samotnej pěknej, safari styl je fajn, ale ty spony jsou hnusný, to vážně neeee.
Najhorší Trend boli crossbody batohy. Samozrejme ze som jeden mala a ťahala v ňom veci do školy. No a worst batoh ever je tento od Eurotelu. Kedysi s nim chodil každý, minule som s nim niekoho videla. Ta kapsa na tehlu na popruhu vpredu ![]()

A keď som bola na základnej tak boli v móde takéto koženkové batohy. To mal hádam kazdy

andulka01 to dramatizujes![]()
viktorka_od splavu no ještě že tak... peklo to bylo teda už tehdy :-)
paktofonika já ne:-) ale už když já chodila na střední, tak povinná výbava riflová mini+tlustý fusky+tenisky+batoh, no
já měla akorát takovej plastovej košík, koukám včera na tu Bershku a co myslíš? mají ho taky!
nolita a furt se to prodává koukám ![]()
viktorka_od splavu Tie plastové košíky už mala minulý rok Zara, kedysi som v ňom mala bábiky.
Teraz vy som to už asi nenosia, max na pláž
Mutziputzi Nedramatizuju :-) prostě mi to příliš připomíná pásek z Rejoicek, no ![]()
paktofonika jee, ten batoh daval u nas tmobile (asi jeste jako Paegas) jako vanocni darfek nekdy pred 15? lety, mel ho potom skoro kazdy a na tom sikmem pasku byla kapsicka na mobil :)
baltik Jojo, to byla ještě Twist karta od Paegasu! Nedávno jsem stála ve frontě za pánem co ten batoh měl, kupodivu v super stavu, skoro mi slza ukápla. :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.