Garfie Friga Ounz Ďakujem za vysvetlenie, Salmiakki sa budem z ďaleka vyhýbať!!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Máš nějaký osvědčený nálepky který bys doporučila? :D Já na jedny koukala teď v Lindexu, ale takhle naslepo to kupovat, no co já vim, jestli budou držet a neopustí mě při prvním běhu na šalinu?
Karoleena Mám jeden Lindex pár už asi rok a stále lepia, stačí ich len umyť s jemným saponátom . Nedávno som kúpila jedny v Intimissimi, sú lacnejšie ako Lindex a efekt rovnaký ale mám ich krátko. Tie Lindex môžem doporučiť.
paktofonika No tak super, děkuju za tip, zkusím ty z Lindexu.
999 Nemohla bys ji ukázat dříve?
moninika jsem zvědavá, co na ně řekneš. Na mě už čekají v Zaře, ale dostanu se pro ně až za týden.
whiskas Já taky. Na věšáku vypadaly dobře, tak snad je tam nebudu muset nechat...
Karoleena já sem v tigeru kvůli ní několikrát byla a nenašla..možná blbě koukam
já mám pocit, ze jsem v tigerovi videla lakerol, to jsou myslím švédsky pendrekovy bombony a sou teda taky dost strašný, a to jsem myslím měla nějaký vobyc, ani ne příchuť salmiaki

Potrefenáhusa sugarfree? no tak to tam valim zkusit!![]()
viktorka_od splavu good luck!
A přiznejte se, kdo jste mi vykoupil v icelandu octový brambůrky!!!!!
viktorka_od splavu taky je jednou měli v Lidlu v rámci nějakých evropských dnů
Potrefenáhusa budu číhat
ale moc tomu nedávám, kvůli té lékořici:-(
Já teda pendrek moc rada, ale tomu slanýmu jsem na chuť nepřišla, přijde mi hnusnej i takovej ten haribo, takový ty spirály
Potrefenáhusa moje oblíbená kombinace v dětství: fialové bonpary a sardelová pasta![]()
A abych zde nebyla úplně od veci, tak jsem si dnes koupila tyčinku proti puchyrum, zitra by měly dorazit nový gizeh...

Potrefenáhusa mně zítra dorazí ty páskové sandály steve madden co má Pinot Noir , tak jsem hoodně zvědavá:-)
viktorka_od splavu kdyžtak ten compeed maj v deemku :-)
Potrefenáhusa
díkec!
Potrefenáhusa už máš tu tyčinku vyzkoušenou? Koukala se na ni, ale pak jsem.radši vzala vyzkoušené náplasti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.