Co jste si dnes koupili/y?
tak ja koncim, jdu domu :)
touha po satech, co se pod ne da dat pradlo, jsou aspon po kolena, maji nejaky tvar a jsou z prijemneho materialu chapu, prijde mi zcela "legitimni"
prosla jsem toho hodne a takove jsou na obrazku tak jedny z 500 a dalsi cast se jich urcite jeste vyradi nazivo
a mit letni saty po 4000 Kc z lepsich obchodu neni reseni
Potrefenáhusa Ty jsou dobrý, hned se jdu podívat jestli je mají i v Brně (nebo teda spíš rozčílit se, že už zas v Brně nemají nic z toho co chcu). :)
Já si minulej týden v Mangu zkoušela zas tyto a jsou teda hezký, navíc taková příjemná lehká bavlna podle mýho názoru, ale barevně už docela divočina, no.

Karoleena typ “zastera nasi babi” - pro tebe skvely, pro “babi” blby. pac v tom presne jak stara baba vypadam.
Potrefenáhusa JR urcite neni ten pripad, u me je absence podprsenky zrejma v jakemkoliv odevu.. no mozna v hodne moc tluste zimni bunde se to ztrati:-)
zeny vy mate starosti :) myslim, ze zrovna viktorka a jina realita by vypadaly uplne normalne ve velky casti satu, ktery se v obchodech a na netu prodavaji. ale zkuste si mit extremne tlusty ruce, jako mam ja! to se vam nabidka letnich satu hodne zuzi. ale stejne nemam pocit, ze bych na sebe letos nedokazala zadny sehnat :)
Karoleena ty sou hezký moc, ty jsem neviděla, ale neprocházela jsem všechno. Já si brala do kabinky asi 7 věcí, ale ani jedno z toho nebylo ke koupení, všechny ale napohled moc pěkný. Já mám spoustu věcí z mangooutletu, tak jsem se nakupování v mangu nebála ani naslepo, ale tohle teda nějak vzbudilo obavy (jede mi aktuálně z outletu sukně a dva topy, tak doufám, že to nebudu muset vracet)
baltik tak reseni to je. ony ty slusny, vhodny saty holt nemuzou stat tak malo... ale ani v te cenove relaci 2-4 tis. neni uplne snadny vyber. zvlast kdyz to uz nechci objednavat, nybrz zkusit. v brne nic.
viktorka_od splavu Hele ale potěším tě, měli tam i ty tvoje černý květovaný Mango šaty, tak jsem je taky chtěla zkusit, ale měli jen Sko a jak se do Ska obvykle aspoň vlezu, jen mi pne přes ramena/boky, tak u těchhle jsem se zasekla už u rukávů, vůbec jsem je nenatáhla přes ruce a chvíli jsem s rukama nad hlavou uvězněná v těch šatech přemýšlela, jestli budu muset volat o pomoc, ale nakonec jsem se zvládla sama po tuhém boji vyprostit. Nikdy víc. :D
Potrefenáhusa Tie sú parádne.
Kde v Prahe si ich skúšala? Ty máš 30 nie? To už som aj ja pristará na takéto šaty???
Karoleena ja je mam M ale snesla bych vetsi, to je pravda:-) ale svliknout zvladam:-P mas poradny bicaky urcite![]()
viktorka_od splavu ja nevim, letni saty jsou proste po jednom dni pomackane a/nebo zpocene, perou se porad dokola a nemaji vetsinou podsivku atd., v me hlave proste tisice nestoji, mam vnitrni limit tak 2000 Kc
paktofonika víc
V Palladiu. Byly super, myslím na tebe by se výborně hodily, akorát ti budou strašně dlouhý ty ramínka. Jako u nás v práci se dá chodit klidně i v pyžamu a dost lidí vypadá, že i v pyžamu chodí, ale na mě už jsou strašně nahatý. To samý tyhle z MaS, ty se mi líbí teda strašně moc, jsou z nádherný lněný látky, hezčí než na fotce, já jsem na tu indigově modrou a ještě s proužkem strašně zatížená, ale odradily mě ramínka a holý záda

Potrefenáhusa No tak dúfam že na mňa do soboty počkajú! Do terajšej práce by som ich nosiť mohla, nosím aj tie pruhované s mašľou vzadu a budem aj tie s mašľou vpredu, ramienka keď tak skrátim, podprsenku zatiaľ netreba. Ja mám v Asos obľúbených tie khaki čo dávala Mutzi na predchádzajúcich stranách, mám doma čierne a tiež som musela skracovať. Tie M&S sú pekné ale mne sa nepáči to žabičkovanie, vrátilo sa to a dávajú to dozadu na tie šaty, niekedy aj na hrudník. Júúj to nie. Musela som vrátiť jedny Zara šaty pretože to tam mali a ja som si nevšimla. Musím dávať väčší pozor.
paktofonika to žabičkování trochu pitomý je, ale mně se strašně líbil ten materiál. ty záda už mi přijdou zezadu holý moc, s tim žabičkováním to vypadá trochu divně.
Ale já mám obecně pro tyhle trochu vesnický modely dost slabost, jen do tý práce už mi to uplně nepřijde. nebo se těma zádama lepit v tramvaji na sedačku (vim, že si nesedáš, já jo)
paktofonika ještě je maj pruhovaný, ty jsem naživo neviděla, ale probíhala jsem tím krámem fakt narychlo

Potrefenáhusa No v MHD nie, sadám si len vo vlaku alebo v autobusoch. Akurát dnes som si hovorila že to sedenie je dobré nielen z hľadiska hygienického ale aj ťa viac prevetrá, na sedačke sa akurát spotíš :D
No a tie šaty by si určite vynosila aj inam než do práce :)
paktofonika nevim, já nerada špagetový ramínka ani na nátělníku, jezdim v tom jen na kole kvůli opálení.
Potrefenáhusa Šaty na tenké ramienka sa mi páčia, tričká už nie to už je ako spodné prádlo. A tie pruhované sú skvelé ale táto svetlá farba neviem neviem. Čakám na jedny svetlejšie zo Zary ale na fotke sa mi zdalo že sú viac do šeda to by mohlo byť. Uvidím.
Mne sa páčia aj tieto .

A dnes som videla bordové Gizeh takže tie strieborné čo sú na ceste vrátim a potrebujem bordové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.