Potrefenáhusa ty jsou hezký.
Máma si nedávno kupovala šaty v Espritu a zdálo se mi, že je tam celkem výběr, že bych si tam taky klidně vybrala.
Potrefenáhusa ty jsou hezký.
Máma si nedávno kupovala šaty v Espritu a zdálo se mi, že je tam celkem výběr, že bych si tam taky klidně vybrala.
Chybel mi kufr stredni velikosti, takovy ten akorat na cca tyden, takze kufr.

jinx Je super
.
999 diky, je skvely, souhlasim ![]()
jinx Ten mám a je fakt super, budu kupovat další. U těch Rimowa kufrů je u mě někdy problém, že do něj drcnu a on mi odjede, jak má super kolečka...
Jo a naskladnili Whiskas šaty, tak jsem na ně zvědavá![]()
moninika jj, nekdy mam dojem, ze lusknu a pojede div ne sam
jinx rimowu mám už asi pět let a furt jak novej ![]()
Koupila (a ochutnala) salmiakki
argh..
jinx Jo, sranda, když chytáš těch kufrů víc ![]()
A hezké boty, taky jsem o nich uvažovala![]()
Ounz A kde jsi to koupila?
Jsem okusila jen v tekutý podobě a tak po pátým panáku dobrý ![]()
Karja v kadewe (maj i čokoládu s touhle náplní) v čechách sem na to nenarazila, a to sem to hledala, panč sem to chtěla ochutnat, když o tom razorblade tak sugestivně psala..
Já si dneska koupila kabelku. Viděla jsem ji nedávno na své známé, moc se mi líbila. Žádná známá značka, ale kvalitní kůže, krásně ušitá...Tak jsem si ji taky nechala přivézt, a teď tu na ni koukám a mám pocit, že bych potřebovala někoho, aby mi ji zajel :-). Ta známá ji měla ležérní, krásně změklou, takovou letní tašku... A ta moje se tváří dost přísně :-). Dám ji sem až změkne...
Ounz Skoda, skoda.
Ounz ![]()
sorryjako, no :D ja zas nemam rada olivy a octovy chipsy :D
razorblade v pohodě, já sem to ochutnala ráda
(doslova sem chtěla), ale musel na mě na tom eskalatoru bejt zajímavej pohled (myslim, že mi na chvíli zmizely rty)
Karja můžu ti koupit a poslat poštou ![]()
Ounz ale jako ty dve horni patra KaDeWe miluju a je dobry vedet, ze tam salmiakki maji :) Ja tam doposud jezdila jen nahoru na kafe a do potravin pro Lübecky marcipan :D
Ale asi je budu muset tady zkonzultovat. Kamarádka mi je rozmlouvala, že jsou divný a na mě moc dlouhý, což teda jsou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.