999 Vlasy jsou úžasné!! Líbí se mi víc než před tím, má to šmrnc. Umytí bych se bála
(pokud jsi to teda už po ostříhání neumývala). Šaty taky krásné, vůbec jsem si jch v COS nevšimla, asi proto, že červenou obcházím obloukem...:-)
Co jste si dnes koupili/y?
999 Konečne! :D Saty sú pekné a s farbou si prekvapila. Ta viac vykrojená strana sa ti nevyhŕňa? Účes je pekný, neviem sa dočkať až uvidím kučeravú verziu!
včera jsem si koupila no name dlouhé hladké zelené maxišaty se špagetovými ramínky a abych je mohla nosit i do práce, tak bych k nim ještě potřebovala podprsenku bez ramínek... a protože vím, že se tady před časem mluvilo o nějaké, co je opravdu dobrá, chtěla bych někoho poprosit, jestli by mi neposlal název... mockrát díky
999 nádherný šaty... mají je i v jiných barvách? mně červená nesluší
Díky všem :-).
Mutziputzi Ten detail je super, jinak by to byly obyčejně šaty.
Garfie Já myslím, že i po umytí to bude v pohodě, mám to dobře ostříhané (jsou tam teda zbytky předchozího účesu, co musí dorůst) a navíc já mám se svými vlasy přátelský vztah, moc mě netrápí :-).
paktofonika Výstřih krásně drží, je to zvláštně přestřižené.
Edge Bohužel, jenom červené...
999 chjo, to mě teda štve... ale ty v nich vypadáš nádherně
999 nádherné vlasy. fakt nádherné.
Edge wonderbra ultimate strapless
Jiná Realita díky... a ještě se zeptám, když mám jinde svoji velikost 75D, mám objednat tu samou i u nich nebo tam jsou nějaké odlišnosti?
Edge bohužel neporadím. já tu svoji mám už snad šest let a nemám na ní štítek :/ normálně nosím 70c a už nevím, jestli jsem si tehdy kupovala 32c nebo 30c nebo jak, střelila jsem to od boku, byl výprodej :) a jakžtakž mi obvod seděl, tak jsem ji nevracela. ale každopádně je mi obvod hodně těsný, nosím i po šesti letech pořád jen první háčky (ale nosím ji málo, třeba tak max. 25x za rok), řekla bych, že bych brala obvod o číslo větší, než normálně nosíte, ale ruku do ohně za to nedám.
999 Super
.
999 ta červena je nadherná. Asi si je budu muset jit zkusit...
999 veľmi pekné a vlasy super
První letošní mečíky, ty já moc ráda.
brrr Mečík som musela googliť. Tiež mám rada gladioly. :)
paktofonika Gladioly se u nás taky používá, ale já jsem nějak zvyklejší na mečíky. :-)
999 to je krásný od hlavy k patě i okolo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje