Edge Kup si ji, je fajn
. A ty podprsenky, který jsi sem dávala, jsou odkud? Asi bych je brala obě :-).
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya ty modry jsou super, ty jsem taky zkousela ele nesedely mrchy!
Lama_z_Lana co ti na nich nesedelo?
to je tak "pomuchlane"ze nevim jak maji sedet.
vyrabi mi tedy takove boule na boku,ale na zivo je videt,ze to vyrabi saty,horsi je to na fotce..A hodlam je nosit i ke kalhotum.
Zarinya mam obecne u tehle rovnejch strihu problem. Jsou mi tesny pres zadek a delaji pak na zadech hrb. Ve vetsi velikosti jsem pak jak ve stanu.
Lama_z_Lana jj uz chapu,taky to mivam,ale tady nemam zadek obtazeny,tak dobry.![]()
ale ty cosacky velikosti jsou des a hruza,mam tam rozpeti 34-38.
A u pevnych materialu strasne pnou ramena a to fakt nejsem zadny rambo,pak to ale nesedi v tele,no.....
Zarinya Oni to fakt šijou na vyšší lidi. Některé šaty mi dělají na zádech hrb a když bych nadzvedla ramínka o 10 cm, sedne si to i na prsou i v zádech. Velikosti neodhadnutelné, něco mám S, něco 44, objednat naslepo bych se neodvážila.
0zero7 Na těch fotkách jsou moje prsa :-). A dost mě překvapila tvoje velikost, já mám totiž 65 F (u některých FF). To jsem si myslela, že ty máš větší :-).
Kokoska taky bych si naslepo nic neobjednala.A,ze sijou na vyssi lidi vim od prvniho dne,ale ty uzka ramena jsou mi zahadou.
Brioso všetky sú krásne!
Môžem sa spýtať, pri tých zelených, či sa dajú nosiť bez toho opasku? Resp. či sa vôbec dá dať dole a či by bolo vidno, že tam mal byť a nie je?
Zarinya Mně to v ramenou celkem sedí, úzká je mám, ale většinou od ramen k pasu se to krabatí - pokud to teda není střih do A. Spíš mám problém, že nějak nepočítají s místem na prsa, 75DD se někdy nevejde ani u těch stanovitých střihů. Resp. místo by tam bylo, kdybych ta ramena měla o těch 10 cm výš. A ve větší velikosti se už ztrácím :( No co, holt nemusím mít kolektivní kokony a další kousky, ale štve mě to.
Ale včera jsem si koupila šaty v M&S, jsou sice spíš podzimní z úpletu, a ty jsou jak kdyby je šili na mě. Na obrázku se mi moc nelíbí, ale sama se v nich sobě docela líbím.
Kokoska
kolektivky taky nemuzu i kvuli delce.
no nekdy po vanocich sem tam nasla trosku podobnou nahradu,ale kvuli ramenum musela vzit 38 coz zas v tele bylo moc,ale nachala sem je lehce projmout a jsou super.
tyhle.ja je mam samozrejme midi.![]()

Kokoska ty jsou moc hezky.:-)
Zarinya ty vypadají dobře, po těch se podívám - jestli je teda ještě prodávají.
Kokoska bohuzel asi ne.![]()
Zarinya tie šaty
závidím
pecka Tie šaty sú pekne. Nosila by som ich bez opasku ale ja žiadne letné už nepotrebujem.
Zarinya Tyhle šaty jsou moc pěkný :-). Nechala jsem je tam jen kvůli barvě...
pecka dekuju.:-)taky z nich mam furt radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje