pecka ďakujem
!!!
Co jste si dnes koupili/y?
Na poslední chvíli jsem se rozhodla nejet na Pohodu, takže mi zbyla plonkovní stovka ![]()
Kalhoty, bílé a pruhované triko, všechno COS.

Díky všem za chválu šatů :-)
Emerald Prostřední ještě nemám, čekám až dorazí na prodejnu. Taky se trocu bojím vyššího pasu, zvlášť s mojí výškou 173 cm, ale uvidíme. Kdyžtak je tam nechám.
Na zelené taky čekám a musím říct, že po reálné fotce od pecka se na ně těším ještě víc :-) I v reálu totiž vypadjí dobře.
Jinak jak se tu vedla ta debata o podprsenkách, tak u 0zero7 bych fakt čekala, že bude mít větší košíček. Protože já sama nosím UK 30E/32DD (EU 65F/70E) a to mám určitě menší prsa. Ostatně pro srovnání můžete kouknout na moje fotky na blogu. Fotky jsou než jsem přibrala asi dvě kila. Aktuální míry mám cca 90-71-99 (prsa - pas - boky) na 173 cm a nové podprsenky už teď kupuju v 32DD. A pořád mi moje prsa připadají spíš menší.
Byla jsem teď pár dní v Berlíně a prošla snad všechny Cos obchody, co tam jsou, a zjistila, že na mě to asi fakt nějak nešijou. Mám trochu větší ramena, takže když mi to sedí v ramenou, tak mi to odstává po těle. Asi se budu muset držet jen jejich sukní. Brousím si zuby na tuhle :-) Ale za plnou cenu se mi do ní nechce.
nellielovett prosim v jake velikosti mas to bile triko? nebo jakou ma COSi zaludnost;-)
viktorka_od splavu není to úplně klasický střih, je docela volné s kimonovými rukávy. Mám ho doma v M, objednala jsem znovu M.
nellielovett prosim v jake velikosti mas to bile triko? nebo jakou ma COSi zaludnost;-)
![]()
0zero7 Slecne z fotky bych ty miry neverila ani nahodou, ja bych ji vsude rekla vic.
Tu CK podprsenku mam podobnou te horni a fakt dobry, zvladne vyrobit z...niceho neco.
Ja se totalne nevyznam v tom cislovani, vlastne nakupovani pradla dost nesnasim.![]()
viktorka_od splavu No ja mam to triko v cerne a mam S a muzes v nem se mnou klidne bydlet.
Cosi zaludnost je teda opet prostorovy bonus bych rekla.![]()
Luna mně ti volný trika vyhovují, když je střih ok, ale teď jsi mě znejistila, jestli taky nemám S doma.
nellielovett Ja Jsem si zase zkousela XS a koupila S
a zjistila jsem to asi az po pul roce noseni.
Luna no tak já ho budu nosit, aniž bych tu velikost zkontrolovala a bude mi dobře.![]()
nellielovett To je nejlepsi reseni. Mozna taky zbytecne plasim, treba je to trosinku jiny tricko mez mam, nicmene rikali mu stejne.
Mne se jeste libi jedny saty ve slevach, ale maji jen 34 a modelka ma udajne na sobe velikost 38.
Tak to treba fakt nerisknu.![]()
nellielovett kimonový znamená, že nemá průramky, ale je z jednoho kusu? já to z těch obrázků fakt nepoznámLuna je mi jasný že různý barvy mají jiný číslování, to vůbec neberu v potaz:P no ale pokud je to ten střih nestřih, tak stejně nic:-(
Luna ale bylo by to dobrý, kdyby to vyšlo ne? ![]()
Luna Ukáž ktoré :D
nellielovett děkuju. nj, v tom vypadám uplně děsně:-( potřebovala bych triko, jako má modelka na fotce s bílou sukní od Brioso , ovšem pouze v případě, že je tlustý a neprůhledný. a to asi uplně nebude pravda![]()
viktorka_od splavu dřív taková trika měl Esprit nebo Benetton (ale myslím, že to byl Esprit), tak to zkus tam. Já už tam nechodím, protože právě nemaj volný střihy.
nellielovett v espritu jsem byla teď v týdnu a v benettonu loni:-( ono celkově, aby bylo triko bez obrázků či log, volánků, průstřihů na ramenou a jinde.. to skoro neexistuje. a když, tak ještě požadavek na střih? na neprůhlednost? na konkrétní barvu? nemožný. jedno jediný vyhovující tričko jsem potkala v peeku, radost mě přešla, když jsem zjistila že stojí 1600![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje