whiskas A zárobky sa zvýšili. Už sme to tu preberali že pred 10 rokmi bola kvalita oveľa lepšia ale takisto si ju mohlo dovoliť menej ludi vzhľadom na zárobky. Ja som do Zary v tej dobe ani nevkročila aj keď to nebol až tak dráhy obchod ale Benetton a Esprit bol pre mňa už naozaj dráhy. Dnes je to bežný reťazec, ceny zostali kvalita išla dole, zárobky sa zvýšili.
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Já to brala spíše v poměru cena/výkon
. A rozhodně ne v horizontu 10 let.
to už jsem tady taky psala, že když jsem ještě do zary nechodila, protože jsem na to neměla, byl to můj sen plný skvělých věcí (pamatuju zaru v portu, tam jsem chtěla všecko). teď na to mám, ale už tam nemám co kupovat.
No a pak se nikdo nemůže divit, že když objevím v obchodu dobře padnoucí triko za rozumnou cenu a v rozumném složení materiálu, že bych si jich nejdradši koupila třeba pět.
Protože to samé triko, které jsem kupovala před 4 roky za 750 Kč, dnes stojí 1350 a je v něm víc plastových lahví než ve žlutém kontejneru. Kdežto to koupené před lety - příjemné na těle a barvu a tvar drží stále...
whiskas ja mam 37,5 a jinak nosim 38. jsou mi uplne presne
Ja by som nakupovala až to dobre nieje, len zlatá kreditka mi chýba. :D A nie, nechodím oblečená v polyesterových handrách.
viktorka_od splavu Aha, tak vše jasné. Já koupila 38 ...
. To je otrava, nechce se mi je vracet.
jo a Zara - posledni obchod co chybel:-) spousta bilych tricek a halenek , s obrazkem, krajkou, vazackou, pripadne krajkovou vazackou:-) 3 jsem zkusila, jedno takovy “frote” zrejme pansky, i S bylo obrovsky. to s kapsickou by bylo fajn, kdyby nebyly spatne usite pruramky. takze jsem zakoupila uplne posledni crop zebrovane triko:P

viktorka_od splavu To první ti není velké, ale nevypadá moc dobře, na tom druhém je fakt divná ta kapsička.
viktorka_od splavu Podľa mňa tie pruramky niesú zle ušité ale toto nieje tričko na telo ale tzv oversize strih viz foto na modelke.

whiskas to první jsem si koupila.-) je to fakt jen obyčejné tričko, ovšem normálně padnoucí, nevídáno neslýcháno:-P no a jak je krátký tak k těm věcem do pasu dobrý. do práce to samozřejmě není, na nákupy apod.
paktofonika haha, tak to bych musela mít XXL aby netáhlo, protože rukávy jsou přišité asi ve výši loktů. rozhodně ne jako na produktovce, nehoráznej vojeb toto
edit: jo a to třetí, to "froté" jsem ani nefotila, vypadalo prostě strašně. asi jako bych si vzala manželovo obyčejný triko na spaní. a to jsem měla prosím S. žádný oversized střih to nebyl, bylo to tuhý a prostě do T, nic víc. já teda nejsem švadlena, ale začíná to být dosti zoufalý...
viktorka_od splavu Tak když vidím to první triko, tak z toho P&C by ta 38 byla OK, mně se to takhle v mé velikosti na mně zdálo moc našponované přes prsa.
viktorka_od splavu Je to možné, ja sa v Zare niekedy nevojdem ani do 36 čo sa týka trópov ale už mám vyhliadnuté čo áno a čo nie. V Zare sa počíta s prsiami ešte menej ako v Cos, tam je to rovno na ploché ženy,
paktofonika To se mi nezdá, ze Zary pár věcí mám a zdá se mi to právě naopak, že v COS počítají s tou vysokou hubenou plochou postavou.
Kokoska No ale ja v Zare často kvôli prsiam nekúpim take ich letné halenky lebo sa mi tam proste nevojdú prsia, ani vo veľ 36 kdežto v Cos sa mi vošli prsia do všetkého, aj kolektívky vo veľ 34. Dnes prišli žehličkové šaty a sú super skvelé.
Oversize košele v Zare to je iná vec, tam je to stan na troch ľudí.
paktofonika Oversize je jasné, ale měla jsem od nich saka a kabátky a v pohodě. Halenky vypasované teda asi ne, ale nějaký top se záševkama ano a sedělo mi to, ale pravda, už je to před delší dobou.
viktorka_od splavu To první je takové hodně prádlové.
Ta sova! ![]()
Sweet Potato jo, je prádlové, rozhodně ne to co jsem hledala. holt jim ta obchodní strategie vychází jak má:P
Kokoska nee, takhle upnutý jsem si to vážně nepředstavovala, tohle je uplně jiný triko než jsem hledala
viktorka_od splavu Hledala jsem na stránkách Nextu bílá trička. Jedno se mi líbilo, ale když jsem ho zvětšila, zjistila jsem, že má přes prsa bílý nápis nevěsta. To asi nechceš, co? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje