Lama_z_Lana hezký nákup a gratulace k nové práci! :)
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Díky! V podstatě se přesunu jen o pár metrů na jinou fakultu ![]()
Lama_z_Lana A ja uz se bala, jeslti neopoustis nase uzasne krajske malomesto :D
Naštěstí nemusím ![]()
Kúpila som látky na mikiny a pre seba vlnu na šál

paktofonika Těšim se na výsledek ![]()
notna To je v Zaře standard.
To jsem netušila. Chodím občas jen do dětského oddělení v Brně a tam je vše srovnané, upravené.
notna Dětská Zara je v pohodě. Tam nejsou nepřehledné přeplněné štendry a pod nimi hromady zmuchlaných hadrů a rozházených bot. Prošla jsem dnes Zarou na Příkopech, brzy po otvíračce, tak to ještě nebylo tak hrozné. Ale ramínka jsou na sebe tak namačkaná, že v podstatě nelze nic vytáhnout, aniž by něco spadlo.
šaty - barva je v reálu petrolejová. 
0zero7 Na těch fotkách jsou moje prsa :-). A dost mě překvapila tvoje velikost, já mám totiž 65 F (u některých FF). To jsem si myslela, že ty máš větší :-).
na jakejch? Nic jsem nevidela, co jsem prosim propasla? Mam zase skluz desnej tady.
NO ja mam DD jenom kdyby byl objem 80, coz nema, tak to jsem trochu kecala teda. Dival ajsem se na podprsenky doma. 70E je v podstate stejna velikost kosicku jak 65F/FF ne? Ja je mam takovy vypuceny no... ![]()
paktofonika ja si prosim mikinu po kolena, stojacikovy golier z latky s kaktusmi. Miery dodam. Dakujem. ![]()
paktofonika ja si prosim mikinu po kolena, stojacikovy golier z latky s kaktusmi. Miery dodam. Dakujem.
Mám tak pol metra z tej kaktusovej, na 2 až 3 psie mikiny. Budem musieť skočiť dokúpiť ![]()
0zero7 Taky už nevím, na co jsem reagovala :-). Ale asi to neni důležitý...
SunEclipse Ty nevypadají špatně :-).
paktofonika super, sa tesim ![]()
999 no ted mi doslo, ze jsi asi myslela tu buchtu co jsem davala skrz miry. Dulezity to neni :) hlavne, ze se vejdou do COS
me by se urcite nevesly, grrrr.
paktofonika To jsou super latky! Doufam, ze se pak pochlubis vysledkem!
Friga Ak bude s čím. :D Včera som si spomenula že bude dlhý víkend tak som hneď utekala do obchodu. Mali tam obrovský výber a ja som nevedela čo vybrať
Ešte musím niekde zohnať ten lem čo býva na mikinach, nevieš náhodou ako sa to odborne nazýva?
Friga Ak bude s čím. :D Včera som si spomenula že bude dlhý víkend tak som hneď utekala do obchodu. Mali tam obrovský výber a ja som nevedela čo vybrať
Ešte musím niekde zohnať ten lem čo býva na mikinach, nevieš náhodou ako sa to odborne nazýva?
Je to náplet.
EDITH4B Ďakujem :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje