paktofonika Urcite bude se s cim pochlubit
Kdyz se ti povedly cestovni pelechy, povedou se i mikiny![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Friga Tak drž palce, cez víkend sa do toho pustím. LEn musím dnes stihnúť nakúpiť nite pretože minule som krabičku s nitkami oliala kávou takže mám len jednu zelenú a šedú :D
Vyměkla jsem a objednala z COS ty kapsové šaty v L, aby mi nečouhala ovarová kolena. Říkám si, že když nemají kapsy v bočních švech, trochu to zaberu, aby to nedělalo tak velký stan. Když to nepůjde, tak s povzdechem a skřípěním zubů vrátím.
Potřebovala jsem ještě jednu kouli na klíče a nemohla se rozhodnout jakou, tak jsem vzala dvě a přiobjednala i kabelku ![]()

Letenku do Barcelony(meka skateboardingu) jako dárek pro staršího bráchu skejťáka. A protože nemá žádnou přítelkyni, tak jsme koupila letenku i sobě.
A kalhoty z Manga, které tu dávala viktorka_od splavu ?

Chcela som si pozriet v obchode tu suknň od viktorka_od splavu a zrušili mango, aj promod asi. Nenašla som. ![]()
Janulik03 V Trenčíne takisto zrušili Promod. Mango zase zrušili v Avione v BA.
Letenku do Barcelony(meka skateboardingu) jako dárek pro staršího bráchu skejťáka. A protože nemá žádnou přítelkyni, tak jsme koupila letenku i sobě.
![]()
To si dobre vymyslela.
paktofonika a mango je kde teraz v TN?
Janulik03 Mango v TN nikdy nebolo
Najbližšie je v Piešťanoch v Auparku.
paktofonika byl moc rád. Přes den bude skejtovat, já si projdu město a večer půjdeme pařit. ![]()

kabát, sukni a kraťasy
nellielovett super nákup, hlavně ta Barcelona
paktofonika ahááááááá, no vidíš a ja že aj tam.
no je vidieť ako po tých obchodoch chodím často, že?
Edge a ještě jsem zamluvila 2 noci v Českým Krumlově pro mě a mámu na konec srpna. ![]()
Barcelona je super. Jsem zvědavá, co na to bude říkat brácha, vůbec necestuje.
A kalhoty z Manga, které tu dávala viktorka_od splavu ?
jsem zvědavá, jak ti budou sedět. mně byla 38 těsná přes boky, na nohou akorát, a 40 plandala od stehen dolu:-( jestli máš postavu jako modelka, budou přesný:-)
viktorka_od splavu to teda nemám
.
Po práci se pro ně stavím, tak budu doufat, že budou ok, objednala jsem si rovnou 2 velikosti.
![]()
Ty jsi tak obětavá![]()
Sweet Potato jo, já ráda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje